HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 15 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Balanță

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 15 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Balanță
Sursa: Pixabay

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 15 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Balanță – Dacă ai o relaţie specială cu animalele, azi te vei dedica lor în totalitate, pentru că primeşti de la ele acea energie pozitivă de care aveai nevoie.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 15 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Balanță – O plimbare prin parc sau prin pădure alături de câinele tău ar avea efect de relaxare totală, şi te întorci acasă cu bateriile încărcate, cu plămânii aerisiţi şi cu un zâmbet mare pe chip, simţind o fericire deplină.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 15 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Balanță – Dacă nu ai tu propriile animalele ca să te joci un pic, eşti atras de ele şi pe stradă, şi te apropii de ele cu bucurie.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 15 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Balanță – Ceea ce au ele să-ţi ofere înapoi e de zece ori mai mult decât ai putea găsi la un om, deci nu le ignora.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 15 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Balanță – Dă-le puţină atenţie şi vei fi răsplătit!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:20 - Karmen face noi declarații despre divorț. Cum răspunde artista zvonurilor despre relația cu BDLP
21:10 - Robert Sighiartău, despre alegerile prezidențiale: “Finala va fi între Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă. Noi suntem cei care putem bate PSD-ul și da, ne dorim o guvernare de dreapta” (VIDEO)
21:01 - Sighiartău (PNL): „Ciolacu guvernează doar de imagine. În afară de a da pomeni electorale sau de a da impresia că dă pomeni electorale, n-a făcut nimic” (VIDEO)
20:58 - Alertă în Gara Centrală din Hamburg. Doi pasageri dintr-un tren sunt suspectați de o infecție cu virusul mortal Marburg
20:54 - Robert Sighiartău: PSD vrea toată puterea. Cel mai grav pentru această țară este ca Partidul Social Democrat să câștige Președinția României (VIDEO)
20:33 - „Am încălcat câteva jurăminte”. Femeia care s-a căsătorit cu ea însăși celebrează un an de căsnicie. Ce mesaj a vrut să transmită lumii prin gestul său
20:30 - Restricții la produse românește în China. Ce decizie a luat Beijingul
20:29 - Sighiartău: Ciucă a primit de la americani o distincție pe care doar Regele Mihai a mai primit-o / Ciucă a fost șef de promoție la Academia Militară, spre deosebire de alți candidați despre care nici nu știm dacă au luat BAC-ul (VIDEO)
20:16 - Cât a ajuns să coste un kilogram de carne de porc, în România. Prețurile, din ce în ce mai mari. Ce avertizează specialiștii
20:04 - Câți bani primește Simona Halep pentru victoria de la Hong Kong. A câștigat 15 puncte WTA