HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 1 MAI 2019 pentru Zodia Balanță

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 1 MAI 2019 pentru Zodia Balanță
Sursa: Pixabay

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 1 MAI 2019 pentru Zodia Balanță – Rareori ai parte de o companie atât de receptivă şi de dornică de comunicare ca cea în care te afli acum, deci profită din plin de buna înţelegere ce se resimte în acest mediu

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 1 MAI 2019 pentru Zodia Balanță – Parcă aţi fi buni prieteni, parcă vă completaţi unii pe alţii, deci formaţi o echipă foarte unită în care armonia se resimte la orice gest.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 1 MAI 2019 pentru Zodia Balanță – Vă oferiţi unul altuia tot suportul şi prietenia se leagă şi mai mult. Încearcă să nu îţi impui în nicio situaţie doar propria voinţă, ci ascultă şi ce spune celălalt, deoarece schimbul de idei este astăzi la cote maxime şi vă bucură pe toţi în egală măsură.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
17:23 - Contractul pentru execuția lucrărilor la noul stadion Farul a fost semnat. Vergil Chițac: Urmează construirea propriu-zisă
17:20 - Un traficant de droguri a fost ridicat din mașina în care locuia. Stătea lângă un liceu din Timișoara
17:12 - Ciprian Dobre (PNL): Dacă Nehammer face majoritate cu socialiștii austrieci, se îmbunătățesc teoretic șansele României de a intra în Schengen cu frontierele terestre (VIDEO)
17:08 - Simona Halep, mesaj războinic la Hong Kong, înaintea primului meci după aproape cinci luni / Chiar în Asia devenea lider WTA în urmă cu șapte ani (FOTO)
17:05 - Metoda revoluționară, menită să reducă numărul de șobolani în New York. Care este produsul banal, folosit pentru a scăpa de rozătoare
17:02 - Descoperă cărți care te transportă în lumi magice – ASAP de Axie Oh și alte titluri captivante
16:55 - Trăsătura prințului Harry moștenită de la fratele lui. Detaliul observat de fanii ducelui de Sussex
16:49 - Simona Spătaru (USR), despre ciclonul Ashley: E clar că a fost o situație pe care au exploatat-o politic. Nu se așteptau la niște efecte foarte dezastruoase, dar le-au „îmbrăcat” așa (VIDEO)
16:49 - Noul ministru de interne din Franța ar vrea un referendum pe tema imigrației. Fenomenul a afectat foarte mult societatea în ultimii 50 de ani, consideră Bruno Retailleau
16:46 - Ialomițianu (PMP): Un lucru e grav în declarațiile ministrului Muncii pe subiectul pensiilor. E o problemă aici, e răspundere penală (VIDEO)