HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 06 IANUARIE 2019 pentru Zodia Gemeni

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 06 IANUARIE 2019 pentru Zodia Gemeni

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 06 IANUARIE 2019 pentru Zodia Gemeni – Luna Nouă însoțită de eclipsă și de un Saturn companion are efecte bizare asupra ta.
HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 06 IANUARIE 2019 pentru Zodia Gemeni – Nu e genul tău să stai în umbră, nici să te retragi din iureșul evenimentelor, dar de data aceasta ceva îți spune că e mult mai bine să stai în banca ta, să nu faci prea multe valuri, chiar să nu spui nimic.
HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 06 IANUARIE 2019 pentru Zodia Gemeni – Preferi anonimatul sau izolarea, nu pentru că nu ți-ai găsi locul printre ceilalți, ci pentru că pregătești ceva, coci tu ceva și nu vrei să faci prea multă zarvă pe seama planurilor tale.
HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 06 IANUARIE 2019 pentru Zodia Gemeni – Sunt emoții foarte greu de interpretat, un fel de distanță față de restul lumii, un pic de rezervă, preferând să lași pe alții să se agite.
HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 06 IANUARIE 2019 pentru Zodia Gemeni – Tu taci și pregătești în sinea ta un plan ce va ieși curând la lumină, dar deocamdată planează misterul peste planurile tale. Poate chiar e bine să le ții pentru tine o vreme!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`