HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 25 MAI 2019 pentru Zodia Vărsător

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 25 MAI 2019 pentru Zodia Vărsător
Sursa: Pixabay

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 25 MAI 2019 pentru Zodia Vărsător – Laşi o impresie bună în ochii sexului opus şi atragi atenţia pe oriunde te-ai duce. Afişezi o superioritate relaxată ce va fi uşor remarcată de ceilalţi, ceea ce îţi va da mai multă încredere în tine.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 25 MAI 2019 pentru Zodia Vărsător – Ai legături cu persoane influente sau cu un oarecare renume, care te vor aprecia, ba poate chiar vor veni cu oferte tentante pe care merită să le accepţi.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 25 MAI 2019 pentru Zodia Vărsător – Sunt posibile întâlniri cu persoane cu preocupări comune, cu cei care împărtăşesc un hobby de-al tău, în cadrul unui club de sport, de artă, sau orice alt domeniu de activitate faţă de care ai afinităţi speciale.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:03 - Doi pensionari români, opriți pe Aeroportul din Munchen. Ce aveau asupra lor
22:45 - Departamentul de Stat american: Israelul a informat SUA că desfășoară „în prezent” operațiuni terestre „limitate” în Liban împotriva Hezbollah
22:30 - Incident bizar în Cluj. O mașină de lux a luat-o la vale pe o stradă
22:23 - Ciolacu: Pregătim programe strategice pentru dezvoltarea economiei. Marea industrie – 1 miliard de euro. Putem deveni hub tehnologic şi industrial, readucând la viaţă marile uzine de metalurgie, siderurgie şi petrochimie (VIDEO)
22:03 - Ionuț Moșteanu, despre așa-zisul ciclon Ashley: A fost o bâlbâială majoră a autorităților, zilele acestea. Au speriat pe toată lumea. Au încercat să pară mult mai preocupați decât era cazul (VIDEO)
21:59 - Un român și-a construit buncăr de 35.000 de euro. Ce are în interior (VIDEO)
21:49 - Care este una dintre cele mai căutate meserii de către companiile din România. Aproape de 5 ori mai puțini absolvenți în domeniu decât oferte de joburi
21:45 - Diagnosticul primit de Anca Țurcașiu. Ce i-au spus medicii: „M-au trimis acasă, du-te și obișnuiește-te cu boala, că nu există remediu”
21:33 - Ciolacu: Propun să construim o ţară în care, când pleacă în deplasări externe, preşedintele să caute nu avioane de lux, ci aeronave încăpătoare pentru delegații economice puternice (VIDEO)
21:29 - Studenții se întorc la facultate. Cât costă un loc într-un cămin renovat