HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 22 MAI 2019 pentru Zodia Vărsător

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 22 MAI 2019 pentru Zodia Vărsător
Sursa: Pixabay

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 22 MAI 2019 pentru Zodia Vărsător – Eşti implicat într-o acţiune dificilă, ce necesită un consum imens de energie şi concentrare, dar deşi sursa de efort eşti tu, capul acestei acţiuni trebuie să fie altcineva.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 22 MAI 2019 pentru Zodia Vărsător – Tu nu eşti foarte atent la detalii, nu ai o strategie bine pusă la punct, de aceea ai fi foarte încântat dacă ai juca doar rolul de simplu executant, de muncitor, de subaltern, aşteptând îndrumări de la altul mai bine pregătit.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 22 MAI 2019 pentru Zodia Vărsător – Te supui cuminte, fără să spui nimic, unui şef a căruia valoare o recunoşti, dar nu la fel de simplu ţi-ar fi să asculţi de un lider de faţadă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:21 - Morcovul, aliatul organismului în lupta cu multiple boli și infecții. Care sunt beneficiile aduse de consumul de morcov
23:03 - Doi pensionari români, opriți pe Aeroportul din Munchen. Ce aveau asupra lor
22:45 - Departamentul de Stat american: Israelul a informat SUA că desfășoară „în prezent” operațiuni terestre „limitate” în Liban împotriva Hezbollah
22:30 - Incident bizar în Cluj. O mașină de lux a luat-o la vale pe o stradă
22:23 - Ciolacu: Pregătim programe strategice pentru dezvoltarea economiei. Marea industrie – 1 miliard de euro. Putem deveni hub tehnologic şi industrial, readucând la viaţă marile uzine de metalurgie, siderurgie şi petrochimie (VIDEO)
22:03 - Ionuț Moșteanu, despre așa-zisul ciclon Ashley: A fost o bâlbâială majoră a autorităților, zilele acestea. Au speriat pe toată lumea. Au încercat să pară mult mai preocupați decât era cazul (VIDEO)
21:59 - Un român și-a construit buncăr de 35.000 de euro. Ce are în interior (VIDEO)
21:49 - Care este una dintre cele mai căutate meserii de către companiile din România. Aproape de 5 ori mai puțini absolvenți în domeniu decât oferte de joburi
21:45 - Diagnosticul primit de Anca Țurcașiu. Ce i-au spus medicii: „M-au trimis acasă, du-te și obișnuiește-te cu boala, că nu există remediu”
21:33 - Ciolacu: Propun să construim o ţară în care, când pleacă în deplasări externe, preşedintele să caute nu avioane de lux, ci aeronave încăpătoare pentru delegații economice puternice (VIDEO)