HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 23 MAI 2019 pentru Zodia Rac

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 23 MAI 2019 pentru Zodia Rac
Sursa: Pixabay

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 23 MAI 2019 pentru Zodia Rac – Apare o perspectivă nouă care pe altul l-ar entuziasma, dar nu şi pe tine. Rămâi foarte precaut în faţa noului, pentru că nu eşti sigur că duce într-o direcţie atât de bună pe cât pare.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 23 MAI 2019 pentru Zodia Rac – Păcat, ai putea rata o şansă excelentă dacă laşi îndoiala să te conducă, pentru că dacă ai lăsa un pic lucrurile la voia întâmplării, ai putea avea parte de reuşite grozave.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 23 MAI 2019 pentru Zodia Rac – Dacă spui nu de la primele semne, şansa va trece pe lângă tine şi nu vei şti să profiţi de ea, descoperind prea târziu cât de bună era, poate atunci când vei vedea că altcineva beneficiază de acea ocazie minunată!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:21 - Morcovul, aliatul organismului în lupta cu multiple boli și infecții. Care sunt beneficiile aduse de consumul de morcov
23:03 - Doi pensionari români, opriți pe Aeroportul din Munchen. Ce aveau asupra lor
22:45 - Departamentul de Stat american: Israelul a informat SUA că desfășoară „în prezent” operațiuni terestre „limitate” în Liban împotriva Hezbollah
22:30 - Incident bizar în Cluj. O mașină de lux a luat-o la vale pe o stradă
22:23 - Ciolacu: Pregătim programe strategice pentru dezvoltarea economiei. Marea industrie – 1 miliard de euro. Putem deveni hub tehnologic şi industrial, readucând la viaţă marile uzine de metalurgie, siderurgie şi petrochimie (VIDEO)
22:03 - Ionuț Moșteanu, despre așa-zisul ciclon Ashley: A fost o bâlbâială majoră a autorităților, zilele acestea. Au speriat pe toată lumea. Au încercat să pară mult mai preocupați decât era cazul (VIDEO)
21:59 - Un român și-a construit buncăr de 35.000 de euro. Ce are în interior (VIDEO)
21:49 - Care este una dintre cele mai căutate meserii de către companiile din România. Aproape de 5 ori mai puțini absolvenți în domeniu decât oferte de joburi
21:45 - Diagnosticul primit de Anca Țurcașiu. Ce i-au spus medicii: „M-au trimis acasă, du-te și obișnuiește-te cu boala, că nu există remediu”
21:33 - Ciolacu: Propun să construim o ţară în care, când pleacă în deplasări externe, preşedintele să caute nu avioane de lux, ci aeronave încăpătoare pentru delegații economice puternice (VIDEO)