HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 24 MAI 2019 pentru Zodia Pești

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 24 MAI 2019 pentru Zodia Pești
Foto: Pixabay

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 24 MAI 2019 pentru Zodia Pești – Dacă spui mereu că ceva lipseşte, îţi limitezi orizonturile şi pierzi din vedere ceea ce ai. Stai puţin şi cântăreşte situaţia aşa cum e în realitate, pentru că vei descoperi că sunt de toate pentru toţi.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 24 MAI 2019 pentru Zodia Pești – Nu lipseşte nimic din oferta zilei, ci vei găsi de fiecare dată exact ce ai nevoie, la momentul potrivit, pentru tot ce îţi propui.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 24 MAI 2019 pentru Zodia Pești – Nu insista să spui că nu deţii ba una, ba alta – că nu ai bani, timp, energie, chef, noroc etc – pentru că sigur le ai la dispoziţie, dar numai de tine depinde să le găseşti şi să le valorifici. Tot ce ai nevoie e accesibil chiar în faţa ta, dar nu ţi se bagă şi-n traistă!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:03 - Doi pensionari români, opriți pe Aeroportul din Munchen. Ce aveau asupra lor
22:45 - Departamentul de Stat american: Israelul a informat SUA că desfășoară „în prezent” operațiuni terestre „limitate” în Liban împotriva Hezbollah
22:30 - Incident bizar în Cluj. O mașină de lux a luat-o la vale pe o stradă
22:23 - Ciolacu: Pregătim programe strategice pentru dezvoltarea economiei. Marea industrie – 1 miliard de euro. Putem deveni hub tehnologic şi industrial, readucând la viaţă marile uzine de metalurgie, siderurgie şi petrochimie (VIDEO)
22:03 - Ionuț Moșteanu, despre așa-zisul ciclon Ashley: A fost o bâlbâială majoră a autorităților, zilele acestea. Au speriat pe toată lumea. Au încercat să pară mult mai preocupați decât era cazul (VIDEO)
21:59 - Un român și-a construit buncăr de 35.000 de euro. Ce are în interior (VIDEO)
21:49 - Care este una dintre cele mai căutate meserii de către companiile din România. Aproape de 5 ori mai puțini absolvenți în domeniu decât oferte de joburi
21:45 - Diagnosticul primit de Anca Țurcașiu. Ce i-au spus medicii: „M-au trimis acasă, du-te și obișnuiește-te cu boala, că nu există remediu”
21:33 - Ciolacu: Propun să construim o ţară în care, când pleacă în deplasări externe, preşedintele să caute nu avioane de lux, ci aeronave încăpătoare pentru delegații economice puternice (VIDEO)
21:29 - Studenții se întorc la facultate. Cât costă un loc într-un cămin renovat