HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 26 APRILIE 2019 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 26 APRILIE 2019 pentru Zodia Capricorn
Sursa: Pixabay

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 26 APRILIE 2019 pentru Zodia Capricorn – Nu te simţi prea bine acasă, ceva nu este în regulă pentru a avea o zi desăvârşită, dar dacă ai fi atent, ţi-ai da seama că nu decorul e de vină, nici compania celor dragi, ci chiar tu!

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 26 APRILIE 2019 pentru Zodia Capricorn – Tu eşti mai obosit, mai apatic, mai lipsit de vlagă şi atitudinea ta se reflectă în atmosfera pe care o creezi în jurul tău. Încearcă să laşi deoparte toate grijile şi nemulţumirile de peste săptămână şi să descoperi în jurul tău un element oricât de mic care să merite un zâmbet.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 26 APRILIE 2019 pentru Zodia Capricorn – De la o scânteie minoră se poate genera apoi o întreagă serie de momente plăcute care vor risipi atmosferă sumbră şi apăsătoare din casa ta. Bucură-te de orele petrecute acasă!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
17:23 - Contractul pentru execuția lucrărilor la noul stadion Farul a fost semnat. Vergil Chițac: Urmează construirea propriu-zisă
17:20 - Un traficant de droguri a fost ridicat din mașina în care locuia. Stătea lângă un liceu din Timișoara
17:12 - Ciprian Dobre (PNL): Dacă Nehammer face majoritate cu socialiștii austrieci, se îmbunătățesc teoretic șansele României de a intra în Schengen cu frontierele terestre (VIDEO)
17:08 - Simona Halep, mesaj războinic la Hong Kong, înaintea primului meci după aproape cinci luni / Chiar în Asia devenea lider WTA în urmă cu șapte ani (FOTO)
17:05 - Metoda revoluționară, menită să reducă numărul de șobolani în New York. Care este produsul banal, folosit pentru a scăpa de rozătoare
17:02 - Descoperă cărți care te transportă în lumi magice – ASAP de Axie Oh și alte titluri captivante
16:55 - Trăsătura prințului Harry moștenită de la fratele lui. Detaliul observat de fanii ducelui de Sussex
16:49 - Simona Spătaru (USR), despre ciclonul Ashley: E clar că a fost o situație pe care au exploatat-o politic. Nu se așteptau la niște efecte foarte dezastruoase, dar le-au „îmbrăcat” așa (VIDEO)
16:49 - Noul ministru de interne din Franța ar vrea un referendum pe tema imigrației. Fenomenul a afectat foarte mult societatea în ultimii 50 de ani, consideră Bruno Retailleau
16:46 - Ialomițianu (PMP): Un lucru e grav în declarațiile ministrului Muncii pe subiectul pensiilor. E o problemă aici, e răspundere penală (VIDEO)