HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 27 IULIE 2019 pentru Zodia Balanță

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 27 IULIE 2019 pentru Zodia Balanță
Sursa: Pixabay

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 27 IULIE 2019 pentru Zodia Balanță – Rupe-te de urgenţă de acel obicei care ştii şi tu că nu-ţi face bine, indiferent ce te ţine legat de o stare de dependenţă nesănătoasă. Că e tutunul, că e netul, că e o iubire periculoasă, toate fac din tine un sclav, iar tu eşti într-o fază a vieţii tale când trebuie să ai curajul să te eliberezi de tot ce te ţine captiv.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 27 IULIE 2019 pentru Zodia Balanță – E greu, dar vei vedea că într-un acces de furie, ai fi în stare să spui stop şi să arunci pe fereastră sursa captivităţii tale.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 27 IULIE 2019 pentru Zodia Balanță – Da, îţi va lipsi enorm, vei intra în sevraj, vei tânji după el o lună, dar dacă reuşeşti, vei descoperi dintr-o dată cât de multe alte opţiuni ai la dispoziţie. Mult mai bune, mai frumoase, mai sănătoase, deci hai, curaj şi eliberează-te!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
15:27 - Daniel Fenechiu: Grindeanu este un specialist în a crea „cicloane”. Dacă își dorește să guverneze cu UDMR, poate guverna în vis. O posibilă coaliție de dreapta îl face să elucubreze (VIDEO)
15:26 - O pensiune din Vaslui a dat lovitura! Cum a reușit să aibă încasări record de 300.000 de euro într-o singură lună, de la clienți din SUA, Maldive sau Singapore
15:17 - Aurul României valorează 7,855 miliarde de euro. La cât au ajuns rezervele internaționale
15:02 - Cine a fost supranumit „vraicul lui Ceaușescu”? Devenise un simbol al credinței populare în soluții miraculoase de vindecare
14:58 - Oana l-a dat de gol pe tatăl său. Ce face Petre Roman, la cei 78 de ani ai săi: “Nu știu dacă l-ați văzut cum arată, dar este …”
14:55 - Julian Assange spune că „a ales libertatea în locul dreptății irealizabile”, în prima sa declarație publică din ultimele 5 luni: „Nu sunt liber astăzi pentru că sistemul a funcționat”
14:53 - Laurențiu Gîdei: Nicușor Dan este „prințesa” pe care o curtează toți „cavalerii” de dreapta (VIDEO)
14:42 - Cresc din nou pensiile, de la 1 octombrie. Ce trebuie să știe toți pensionarii din România
14:37 - Vasile Bănescu, fostul purtător de cuvânt al Patriarhiei, a fost propus de Guvern să fie membru CNA
14:32 - Seminar internațional despre protecția copilului, organizat de Sectorul 6 în aceste zile. Ciprian Ciucu: Serviciile pentru copii trebuie să fie integrate (VIDEO)