Google Photos introduce o noua funcție pentru editare video. Ce presupune și când va putea fi utilizată

Google Photos introduce o noua funcție pentru editare video. Ce presupune și când va putea fi utilizată
Sursa Foto: Pixabay

Google Photos, cunoscută pentru funcțiile sale avansate de editare foto, adaugă funcția Moment Cinematic pentru a transforma videoclipurile într-o experiență vizuală unică.

Noua funcție va transforma videoclipurile într-o experiență cinematică

Google Photos, una dintre cele mai populare aplicații de galerie pentru Android, va include în curând o nouă funcție de editare video numită Moment Cinematic. Aceasta va permite utilizatorilor să transforme imagini statice în videoclipuri dinamice, folosind efecte de paralaxă pentru a crea o adâncime vizuală impresionantă, potrivit Ziare.com. 

Moment Cinematic, dezvoltat de Google, va converti fotografiile statice în clipuri video scurte, oferind un efect de mișcare lentă care accentuează subiectul din prim-plan pe un fundal dinamic. Similar cu opțiunea de fundal cinematic disponibilă pe telefoanele Pixel, această funcție utilizează datele de adâncime pentru a crea un efect vizual deosebit.

Despre noua funcție a Google Photos

Cercetătorul de aplicații Google, AssembleDebug, a declarat pentru Android Authority că versiunea 6.84.0.634885033 a Google Photos sugerează implementarea acestei funcții și pentru videoclipuri, adăugând automat un efect de slow motion.

Noua funcție Moment Cinematic va oferi utilizatorilor posibilitatea de a adăuga un efect cinematic automat la segmentele video, similar cu cel disponibil pentru fotografii. Aceasta va utiliza senzorii dispozitivului pentru a detecta mișcarea și pentru a aplica un efect de paralaxă, creând astfel o adâncime accentuată imaginii.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:26 - Marcel Ciolacu, întâlnire cu ÎPS Petru la Chișinău: „Voi sprijini în continuare cu toată forța Mitropolia Basarabiei, inclusiv la nivel financiar pentru construirea și renovarea de biserici și centre sociale din Republica Moldova”
19:00 - Florian Bodog: Colaborarea între PSD și PNL în ceea ce privește actul de guvernare eu nu cred că are de suferit. Coaliția nu este ruptă (VIDEO)
18:58 - Rețeta pentru murături perfecte, lăsată de Radu Anton Roman. De ce recomanda acesta ca borcanele să fie puse pe lame de cuțite
18:50 - Virgil Guran: Când a fost Nicole Ciucă premier, întotdeauna când s-au luat măsuri în alianță, s-a discutat cu partenerii noștri. De când a venit Ciolacu, nu mai există acest dialog. De aici pornesc multe lucruri (VIDEO)
18:33 - Suporterii FCSB reținuți în Grecia au fost arestați preventiv. Cât vor sta în spatele gratiilor și ce amenzi au primit
18:26 - Sergiu Bîlcea: Ruptura dintre PNL și PSD este una evidentă. Ne asumăm în continuare această guvernare. După învestirea noului Parlament, PNL își dorește o majoritate de dreapta (VIDEO)
18:03 - „Am o familie care nu trebuie să sufere din cauza indiferenței mele”. Mesajul transmis de Radu Vâlcan, de pe patul de spital
17:57 - „Urâm România”. Jucătoare de teqball din Ungaria, sancționată sever după ce l-a făcut praf pe arbitrul român de la turneul de Cupă Mondială din Budapesta (VIDEO)
17:45 - Horațiu Cosma: Păcăleala anului de la Grindeanu – avem doar 36 km noi de drumuri rapide din cei 170 promiși
17:32 - Mihai Trăistariu susține că a găsit piesa perfectă pentru Eurovision. Nu știe încă pentru ce țară va concura, dar știe pentru care și-ar dori să o facă