Donald Trump cere boicotarea Apple, după refuzul companiei să colaboreze cu FBI (VIDEO)

Donald Trump cere boicotarea Apple, după refuzul companiei să colaboreze cu FBI (VIDEO)
Foto: news.yahoo.com

Scandalul dintre Apple si FBI a ajuns si in atentia lui Donald Trump. Acesta a cerut boicotarea producatorului de telefoane mobile până când compania va debloca iPhone-ul unui autor al atentatului comis la San Bernardino în decembrie.

Apple refuza sa faca acest lucru chiar daca o instanţă din Statele Unite a cerut companiei sa acorde sprijin tehnic pentru FBI.

„Ce cred eu că trebuie să facem este să boicotam Apple, până când acceptă să le dezvăluie anchetatorilor FBI numărul de decriptare. Tim Cook vrea să ne dea o reprezentaţie, probabil ca să ne arate cât de liberal este el. Nu ţine. Boicotaţi Apple, până când furnizează informaţiile cerute”, a spus omul de afaceri.

Donald Trump cere boicotarea Apple, după refuzul companiei să colaboreze cu FBI

#DIRECT_ONE_cmmq6p#

Reactia politicianului american a venit dupa ce Apple a refuzat colaborarea cu FBI in cazul deblocarii telefonului folosit de unul dintre cei doi autori decedați ai atentatului de la San Bernardino soldat cu 14 morți.

Producatorul de telefoane mobile este in conflict cu FBI si cu Departamentul american al Justitiei, care ii cer fabricantului sa le livreze anchetatorilor solutii tehnice de decriptare a telefonului utilizat de Sayed Farook, unul din autorii decedati ai atentatului din decembrie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie