Apple a anunțat data când va avea loc lansarea noilor telefoane iPhone 16. Ce alte noutăți pregătește compania

Apple a anunțat data când va avea loc lansarea noilor telefoane iPhone 16. Ce alte noutăți pregătește compania
Sursa Foto: Hepta/ Sven Hoppe

Compania Apple a decis când va avea loc lansarea noilor telefoane iPhone 16. Evenimentul se va desfășura pe 9 septembrie, sub sloganul „It’s Glowtime”.

Unde va avea loc evenimentul de lansare

Ca în ultimii ani, evenimentul de lansare a noilor smartphone-uri se va desfășura în Steve Jobs Theater, din cadrul Apple Park, noul sediu al companiei, din Cupertino, California, potrivit idevice.ro. 

În cadrul evenimentului vor fi prezentate noul telefon iPhone 16, dar și noul sistem de operare IOS 18, o nouă generație de Apple Watch și noi modele de AirPods.

Ce îmbunătățiri vor fi la noile gadgeturi

Compania Apple a fost discretă cu privire la noile detalii tehnice pe care le va avea iPhone 16, însă zvonurile sugerează că noul telefon va avea îmbunătățiri semnificative la camera foto, la puterea de procesare și la durata bateriei. Noul model ar putea include și un ecran cu o rată de refresh mai mare, tehnologie de încărcare rapidă avansată și o performanță îmbunătățită pentru funcțiile de realitate augmentată.

Noul sistem de operare IOS 18 va aduce optimizări semnificative în ceea ce privește securitatea, viteza și interfața. Se presupune că sistemul de operare va include și funcții de inteligență artificială mai avansate, care vor face dispozitivele Apple mai personalizabile.

Noua generație de Apple Watch ar putea include funcții de monitorizare a sănătății și performanței fizice și mai avansate. Zvonurile sugerează că noile modele vor avea o durată de viață a bateriei mult mai mare și noi opțiuni de design pentru brățări.

Noile AirPods vor veni cu o calitate a sunetului îmbunătățită, funcții avansate de anulare a zgomotului și o mai bună integrare cu ecosistemul Apple. Se speculează că noile modele AirPods vor avea o autonomie mai mare a bateriei și o rezistență mai bună la apă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)
21:46 - Care este orașul cu cel mai lung nume din lume? Este o destinație cunoscută și a ajuns și în Cartea Recordurilor
21:38 - Nicușor Dan, despre când va fi gata semaforizarea inteligentă în Bucureşti: Am atribuit studiul de fezabilitate. Pe bucăți, probabil cea mai rapidă – în 2 ani din acest moment (VIDEO)
21:29 - Nicușor Dan: Discuția de la Guvern despre traficul din Capitală a fost foarte tensionată. Am avut un șoc / Întreaga reglementare de urbanism a Bucureștiului a fost anulată de instanță / Discuții cu Ciolacu joi dimineață, la PMB (VIDEO)
21:13 - Primăria Capitalei va lansa drone împotriva țânțarilor. Care este prețul unui singur dispozitiv
21:13 - Pensionarilor ar urma să li se deconteze integral cheltuielile de mii de lei. Ce presupune acest proiect de lege depus în Parlament
20:58 - Secretara-şefă a Universităţii de Medicină din Bucureşti a fost găsită decedată într-un lac din Capitală
20:47 - Vasile Dîncu, despre achizițiile de lux făcute de Senat pentru protocol: Par costisitoare aceste lucruri, dar sunt, probabil, pentru întreg anul viitor, tot ceea ce vom avea pentru vizite oficiale (VIDEO)