Zeci de morți și sute de răniți în urma atacului împotriva orașului Harkov. Bombardamente în timpul negocierilor de pace

Zeci de morți și sute de răniți în urma atacului împotriva orașului Harkov. Bombardamente în timpul negocierilor de pace
Foto: Hepta.ro / Sputnik / Mikhail Voskresenskiy

În această dimineață, s-au auzit mai multe explozii în Kiev. Conform autorităților ucrainene, bombardamentele au făcut zeci de morți și sute de răniți.

Astăzi au avut loc negocierile dintre delegațiile Rusiei și Urainei, iar bombardamentele au avut loc chiar și în timpul discuțiilor de pace, potrivit libertatea.ro.

Explozii în timpul negocierilor de pace

Negocierile dintre ucraineni și ruși s-au încheiat. În timpul discuțiilor, ucrainenii au cerut ca toate trupele ruse să se retragă de pe teritoriul țării lor, inclusiv din Crimeea și din Donbas:

„Oricum îi vom îngropa pe toți, așa că e mai bine să plece voluntar”.

Chiar în timpul discuțiilor dintre cele două delegații, forțele rusești aflate pe teritoriul Ucrainei au declanșat cel mai puternic atac împotriva orașului Harkov, al doilea ca mărime din Ucraina, de la începutul invaziei. Atacul vizează zona rezidențială, populată.

Atac rusesc cu rachete în Harkov

Atacul cu rachete împotriva cartierelor rezidențiale din orașul Harkov a condus la moartea a zeci de oameni și la rănirea a câtorva sute.

„Harkov. Un atac nemilos şi lipsit de raţiune cu rachete împotriva unui cartier de locuinţe! Cadavre dezmembrate pe străzi!”, a scris consilierul Ministerului ucrainean de Interne, Anton Gherascenko, pe contul său de Telegram, în care a postat mai multe clipuri cu imagini devastatoare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`