VIRAL. Fiul de 6 ani al unui congresman republican se strâmbă în timp ce tatăl său îl apără pe Trump, într-un discurs în Camera Reprezentanților (VIDEO)

VIRAL. Fiul de 6 ani al unui congresman republican se strâmbă în timp ce tatăl său îl apără pe Trump, într-un discurs în Camera Reprezentanților (VIDEO)
Sursa foto: Captură Video - C-SPAN / YouTube

Discursul în care un congresman american îi lua apărarea lui Donald Trump, în Camera Reprezentanților, a devenit viral, dar nu datorită argumentelor sale, ci pentru că fiul său de 6 ani, care stătea pe scaun în spatele lui, a început să se strâmbe, să scoată limba și să-și dea ochii peste cap.

Congresman, într-o poziție stânjenitoare din cauza fiului de 6 ani

În timp ce John Rose, reprezentant republican din Tennessee, ținea un discurs în care-l apăra pe Trump, fiul său în vârstă de 6 ani, Guy, se strâmba în spatele său.

„Asta primesc pentru că i-am spus fiului meu, Guy, să zâmbească la cameră pentru fratele său mai mic”, a scris Rose pe platforma X, făcând referire la Sam, fiul său în vârstă de 3 ani.

Congresmanul îi lua apărarea lui Trump

În discursul său, John Rose a denunțat verdictul primit de Donald Trump, candidatul republican la prezidențialele din toamnă, în dosarul ”Stormy Daniels”, susținând că preşedinţii ar trebui să aibă imunitate pentru „acest tip” de infracţiuni.

Amintim că, săptămâna trecută, 12 jurați l-au găsit vinovat pe Trump la toate cele 34 capete de acuzare, un judecător urmând să pronunțe sentința – închisoare sau amendă penală – pe 11 iulie.

În acest dosar, Donald Trump a fost găsit vinovat că a falsificat documente ca să ascundă plata a 130.000 de dolari către actrița de filme pentru adulți Stormy Daniels, pentru ca aceasta să nu dezvăluie faptul că au întreținut relații sexuale când el era căsătorit cu Melania.

În trecut, congresmanul John Rose l-a apărat pe Trump și după ce a pierdut alegerile prezidențiale din 2020 în fața lui Joe Biden.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`