VIRAL! A furat UN DELFIN de pe o plajă, iar acum îl caută toată CHINA. Dacă îl vor prinde… (VIDEO)

VIRAL! A furat UN DELFIN de pe o plajă, iar acum îl caută toată CHINA. Dacă îl vor prinde... (VIDEO)

Un bărbat este căutat după ce a furat un delfin de pe o plajă din China. Autoritățile din orașul Guangdong încearcă să-l identifice pe bărbatul filmat în timp ce ducea pe umăr un delfin luat de pe plajă, scrie BBC News.

Potrivit site-ului de stiri Btime omul a pus delfinul în mașină și a plecat cu el într-o direcție necunoscută. Martorii susţin că au văzut un delfin ce părea să fie pe moarte sau aproape mort, la ţărm.

Hoţul a stârnit furia oamenilor: „Dacă eşti în stare fură un rechin din mare şi să vedem ce se întâmplă. Lasă delfinul în pace!” – a scris un internaut furios.

Oficialii locali au declarat că omul ar putea să se confrunte cu acuzații penale dacă ar fi găsit. “Delfinii sunt animale protejate în China, așa că omul va fi pedepsit dacă este găsit”, se arată într-un comunicat remis de Departamentului pentru Securitate Publică din China.

Imaginile au fost surprinse pe 1 m și au fost t postată de Btime pe site-ul de partajare video chinez Miaopai, unde a fost vizualizat de peste 6 milioane de ori.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`