Viktor Orban, discurs dur în Italia, împotriva migranților, la adunarea Ligii lui Matteo Salvini: „Nu ne vom ceda ţara”

Viktor Orban, discurs dur în Italia, împotriva migranților, la adunarea Ligii lui Matteo Salvini: Nu ne vom ceda ţara
Sursa Foto: Hepta.ro/ Britta Pedersen/Deutsche Presse-Agentur GmbH/dpa

Italienii şi ungurii sunt două popoare luptătoare pentru libertate care nu se vor preda niciodată, nu vor renunţa niciodată la libertatea lor şi nu îşi vor ceda niciodată ţara străinilor, a declarat premierul Ungariei, Viktor Orbán, duminică, în Italia, la adunarea Ligii conduse de Matteo Salvini, care a avut loc pe câmpul din apropierea micului oraş Pontida, de lângă Bergamo.

Orban consideră că, în Ungaria, criminalitatea a fost suprimată

Premierul Ungariei a amintit că, astăzi, în Ungaria, este Ziua naţională când sunt comemoraţi eroii Revoluţiei din 1848; în acea perioadă, italieni şi ungurii s-au ridicat şi au luptat cu arme împotriva stăpânirii străine.

Orban a spus că, în Ungaria, criminalitatea a fost suprimată, iar infractorii au fost închişi. Ţara mea este cea mai sigură ţară din Europa – a declarat şeful Guvernului de la Budapesta.

Viktor Orbán a subliniat că Ungaria nu permite accesul migranţilor ilegali şi îşi apără graniţele. Traversarea ilegală a frontierei este considerată o infracţiune, „doar cei care primesc permisiunea pot intra”, iar acest lucru trebuie aşteptat în afara graniţelor.

Numărul migranţilor din Ungaria este zero – a declarat premierul, adăugând că „noi nu ne vom ceda ţara”. Nu permitem să ne fie schimbată cultura, Ungaria este casa noastră şi vrem să ne simţim acasă în ea – a subliniat prim-ministrul.

“Trebuie să ne unim”, a subliniat premierul ungar. Ca prim pas, s-a format un guvern de dreapta în Italia, apoi Geert Wilders a câştigat în Olanda, Herbert Kickl în Austria şi Andrej Babis în alegerile pentru Senatul Cehiei, a amintit Viktor Orbán.

A fost creat Grupul European al Patrioţilor în Parlamentul European

De asemenea, a fost creat Grupul European al Patrioţilor, care este deja al treilea grup ca mărime din Parlamentul European.

Trebuie să ne consolidăm şi să continuăm pe calea unificării dreptei europene! – a îndemnat Viktor Orbán.

Acesta a adăugat că „la finalul luptei, Parisul se va întoarce, vom recupera Varşovia şi vom deveni cea mai mare forţă politică din Europa”. “Atunci vom prelua controlul politicii de la Bruxelles şi vom face din nou Europa mare, puternică, bogată şi liberă”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`