Vești triste despre starea de sănătate a lui Bruce Willis: „Pofta de viață i-a dispărut”

Vești triste despre starea de sănătate a lui Bruce Willis: „Pofta de viață i-a dispărut”
Foto: Hepta.ro / Bestimage / Agence / Bestimage USA

Bruce Willis, un actor foarte cunoscut și iubit la nivel global, se confruntă cu demența frontotemporală, care îi afectează atât bucuria de a trăi, cât și abilitățile lingvistice, conform unui prieten apropiat.

Noi dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Bruce Willis

Bruce Willis, unul dintre cei mai îndrăgiți și faimoși actori de pe glob, în vârstă de 68 de ani, se confruntă cu demență frontotemporală, o boală cruntă care îi afectează din ce în ce mai mult viața.

Glenn Gordon Caron, un apropiat prieten și producător al actorului, a dezvăluit recent informații impresionante despre starea de sănătate a lui Bruce Willis. Într-un interviu recent, el a dezvăluit că, deși Willis era pasionat de cărți, nu mai citește acum, scrie Click.ro.

„Toate acele abilități lingvistice nu mai sunt disponibile pentru el, dar el este încă Bruce. Când ești cu el, știi că este Bruce și ești recunoscător că este acolo, dar pofta de viață i-a dispărut”, a spus Glenn.

„Pofta de viață i-a dispărut”

Bruce Willis a fost diagnosticat cu demență frontotemporală (FTD) în martie anul trecut. Actorul suferă de afazie, o afecțiune care afectează abilitățile lingvistice. Prietenul său, producătorul Glenn Gordon Caron, a discutat despre starea lui.

„Ceea ce face ca boala lui să fie atât de odioasă este că, dacă ai petrecut timp cu Bruce Willis, știi că nu există nimeni care să aibă mai multă poftă de viață decât el. Îi plăcea să se trezească în fiecare dimineață și să încerce să-și trăiască viața la maxim, dar acum trăiește ca și cum ar vedea viața printr-o ușă foarte mică”, a spus acesta, conform sursei citate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:24 - Insula Paştelui, celebră pentru statuile și peisajele sale, luptă cu un vortex de gunoaie din ocean
19:16 - Cât câștigă românca care a ajuns șofer de autobuz în Londra. Prin ce situații neplăcute a fost nevoită să treacă
19:14 - Marcel Ciolacu: “Am stabilit că de la 1 ianuarie 2025, salariul minim va fi 4.050 de lei. Intrăm, astfel, pe traseul salariului minim european!”
19:01 - „Nu pot spune că susțin tot planul”, a spus șeful NATO despre ideile lui Zelenski. Iar cancelarul german Olaf Scholz e pregătit să facă orice ca să oprească războiul
18:59 - Diana Buzoianu (USR), după ce Comisia Europeană a propus suspendarea parţială a PNRR: În 2024, noi nu o să vedem niciun leu din banii pe care ar fi trebuit să îi vedem (VIDEO)
18:55 - Daniel Băluță: „Salut deschiderea către dialog anunțată de către primarul general” / Nicușor Dan: „Suntem parteneri. Când vine cu avizele, dăm autorizație pentru Unirii”
18:43 - Lavrin Covaci, despre turul doi al prezidențialelor: „Cei care sunt suverani să decidă sunt cetățenii României” (VIDEO)
18:38 - Un grup de români supranumit „Banda șampaniei” face ravagii prin supermarketurile din Marea Britanie, anunță presa britanică
18:34 - USR vrea referendum pentru proiectul „Fără penali”. Oana Țoiu: Voința și semnătura a peste 1 milion de cetățeni nu pot fi ignorate la nesfârșit. Nu poate să fie modificată Constituția fără rezultatul acestui referendum (VIDEO)
18:20 - Contabila de la federația de canotaj a luat mai mulți bani decât David Popovici după JO 2024