Una dintre fiicele lui Vladimir Putin a fost numită în conducerea celui mai puternic grup de lobby din Rusia (VIDEO)

Una dintre fiicele lui Vladimir Putin a fost numită în conducerea celui mai puternic grup de lobby din Rusia (VIDEO)
Katerina Tihonova, fiica mai mică a lui Putin, a fost numită într-o funcție importantă. Captură Video - CNN / YouTube

Katerina Tihonova, fiica cea mică a lui Vladimir Putin, a fost numită în conducerea celui mai puternic grup de lobby din Rusia, pentru a supraveghea programul de înlocuire a bunurilor de import. Rusia se confruntă cu un colaps al importurilor după ce a atacat Ucraina, iar Occidentul i-a impus sancțiuni drept reacție.

Fiica cea mică a lui Putin trebuie să gestioneze criza importurilor

Importurile rusești s-au prăbușit la minimul ultimelor două decenii după ce, drept reacție la invazia sa în Ucraina, Occidentul i-a impus Moscovei mai multe sancțiuni, iar numeroase companii s-au retras de pe piața rusă.

În acest context, Katerina Tihonova a fost numită de Asociația Rusă a Industriașilor și Antreprenorilor (ARIA) în funcția de co-președinte al consiliului de coordonare a înlocuirii bunurilor din import, informează Moscow Times, care preia site-ul pro-Kremlin RBC News.

Numirea a fost confirmată de un purtător de cuvânt al asociației.

Noul consiliu va trebui să vină cu propuneri legislative, să creeze servicii digitale și să vină cu soluții ca Rusia să-și reducă dependența de bunurile de import.

Cine e Katerina Tihonova

Katerina Tihonova are 35 de ani și s-a născut la Dresda, când Putin lucra ca spion KGB în fosta Republică Democrată Germană (RDG). A studiat în Sankt Petersburg și Moscova, având master în fizică și matematică.

Katerina e pasionată de cultura japoneză și dans acrobatic, clipurile cu ea la competiții fiind bine cunoscute.

Katerina Tihonova și sora ei mai mare, Maria Voronțova, sunt și ele vizate de sancțiunile occidentale.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)