Un zbor a fost amânat după ce trei membri ai echipajului ar fi fost victimele unui jaf armat / Ce au descoperit polițiștii

Un zbor a fost amânat după ce trei membri ai echipajului ar fi fost victimele unui jaf armat / Ce au descoperit polițiștii
Sursa foto: Twitter (X) - Plane Spotter Scotland @PlanesScotland

Un zbor al companiei British Airways a fost amânat, după ce trei membri ai echipajului au declarat că au fost victimele unui jaf armat în Brazilia și că erau prea speriați pentru a fi prezenți la muncă. Autoritățile au aflat altceva după câteva cercetări. Cei trei angajați ar fi petrecut cu o seară înainte cu mult alcool și droguri, scrie Daily Beast.

Zbor amânat din cauza echipajului care s-ar fi distrat cu droguri și alcool cu o seară înainte

Angajații ar fi trebuit să zboare spre Heathrow din Londra de la Rio de Janeiro, însă cursa a fost amânată cu puțin timp după ce au anunțat că au fost jefuiți cu o seară înainte și că nu pot să muncească.

Membrii echipajului, în vârstă de 40, 39 și 31 de ani „nu au spus adevărul și nu au spus ce s-a întâmplat în realitate în acea dimineață”, susțin polițiștii locali.

Autoritățile au descoperit că cei trei și-au pierdut telefoanele cu o seară înainte și nu că le-au fost furate, așa cum menționaseră.

Ei au fost acuzați că au consumat alcool de risc în timpul nopții în care s-au distrat.

Cazul este de competența poliției, susține un purtător de cuvânt al British Airways.

Cei trei membri ai echipajului au fost surprinși de camerele de supraveghere în jurul orei 04:50 dimineața.

Danielle Bullus, de la poliția din Rio de Janeiro, a declarat că „Au creat aceste povești pentru a încercat să justifice un comportament inadecvat. în afara regulilor companiei”.

Unul dintre ei ar fi băut „până aproape la inconștiență” spun polițiștii.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`