Un urs a intrat în curtea unui bărbat care se relaxa la soare, iar cei doi s-au speriat unul de celălalt, spre deliciul internetului (VIDEO)

Un urs a intrat în curtea unui bărbat care se relaxa la soare, iar cei doi s-au speriat unul de celălalt, spre deliciul internetului (VIDEO)
Imaginile îl arată pe Oppenheimer și ursul implicați într-un contact vizual lung, iar Oppenheimer apucând alarmat o pernă de pe scaunul său, sursă foto: Twitter

David Oppenheimer se relaxa în curtea sa din Carolina de Nord când un urs a intrat în curte. O cameră de filmat a surprins momentul în care omul și animalul s-au observat reciproc și este greu de spus cine a fost mai surprins.

Ursul, care este un obișnuit al zonei, a încremenit pentru câteva secunde înainte de a se îndepărta în fugă

Imaginile obținute de CNN arată momentul în care bărbatul și animalul s-au zărit unul pe celălalt, iar cei doi păreau la fel de șocați.

Oppenheimer a fost alertat pentru prima dată de prezența intrusului marți, când a auzit o alarmă de la detectorul de mișcare, dar nu a văzut nimic când s-a întors să se uite, a declarat el pentru CNN.

„Dar aproximativ un minut mai târziu, ursul a apărut și era practic în fața mea”, a declarat el pentru CNN. El a povestit pentru Insider că ursul „se tot uita” la el, ceea ce l-a îngrijorat.

Imaginile îl arată pe Oppenheimer și pe urs implicați într-un contact vizual lung, iar Oppenheimer apucând alarmat o pernă de pe scaunul său.

„Țineam strâns perna și mă gândeam că, dacă vine spre mine, îi voi băga perna în gură”, a declarat el pentru Insider.

El a declarat pentru USA Today că apropierea de urs „a făcut ca totul să fie puțin ciudat”, dar ursul nu părea speriat, ci doar „nedumerit” de situație.

Oppenheimer a spus că se gândește să își atașeze o oglindă retrovizoare la șezlong pentru a evita viitoarele posibile atacuri pe furiș, potrivit USA Today.

Aceasta nu a fost prima vizită a ursului pe proprietatea lui Oppenheimer din Asheville, care se află în lanțul de munți Blue Ridge Mountains. „Uneori, urșii trag un pui de somn sub copacul din curtea mea din spate”, a declarat el pentru Insider.

Urșii negri sunt „obișnuiți cu oamenii și se întâlnesc cu oamenii tot timpul, în special cu cei care plimbă câini”. Oppenheimer este un fotograf care face fotografii cu urși și vinde printuri ale acestora.

„Cred că este mai mult o situație amuzantă decât ceva de care să ne îngrijorăm”, a declarat Oppenheimer pentru Insider. „Am văzut multe generații de urși crescând aici și sunt familiarizați cu mine și cu locul.”

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)
21:55 - Din ce este făcută celebra ciocolată Dubai, care s-a viralizat pe TikTok. 200 de grame din acest desert costă 50 de lei
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”