Un urs a fost filmat în timp ce fura trei cutii de bere dintr-un frigider, în Florida: „A plecat fericit” (VIDEO)

Un urs a fost filmat în timp ce fura trei cutii de bere dintr-un frigider, în Florida: „A plecat fericit” (VIDEO)
Sursa foto: Twitter (X) - Krock36 @Krock3684

Un urs a fost filmat de un băiat de 13 ani când se plimba prin sufrageria unei case din Lake Mary, un stat american din Florida. Animalul a intrat în curte, după ce a reușit să rupă gardul. A intrat în locuință, a deschis un minifrigider și s-a aprovizionat cu bere, scrie USA Today.

Videoclipul a fost filmat duminică, 3 septembrie, dar a ajuns repede viral pe Internet. În jurul orei 17:00, Josaury Faneite-Diglio a primit o notificare de la camera ei de securitate cu privire la faptul că un urs a intrat în curtea și locuința sa, scrie WESH-TV.

„Nu m-am speriat, îl cunoaștem bine pe acest urs”, a spus mama băiatului în vârstă de 13 ani. „Le respectăm habitatul cât de mult putem”, a mai adăugat ea.

Urs fericit după ce a reușit să fure trei doze de bere dintr-un minifrigider

„Simt că trebuie să încui toate ușile acum”, spunea băiatul, potrivit filmării. „Doamne, nu am fost niciodată atât de aproape de un urs”, a adăugat el.

Ursul a intrat fără nicio jenă în locuința din Florida și a găsit un minifrigider pe care l-a deschis fără niciun fel de problemă: „O, uite, tocmai a deschis ușa! E pe cale să ia berea!”.

După ce a reușit să deschidă minifrigiderul, animalul s-a adăpat cu trei cutii de White Claws și a mâncat toate preparatele din pește pe care familia a lăsat-o lângă un rezervor.

„A luat trei beri, a băut și a plecat foarte fericit. Aroma lui preferată? De mango și de căpșuni”, a spus Josaury Faneite-Diglio.

Conform Comisiei de Stat pentru Conservarea Vieții Sălbatice, urșii pot apărea în Florida în zonele împădurite.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)