Un tânăr s-a stins brusc din viață, în timpul unei vacanțe. Zborul cu avionul i-a înrăutățit o afecțiune pe care nu știa că o are

Un tânăr s-a stins brusc din viață, în timpul unei vacanțe. Zborul cu avionul i-a înrăutățit o afecțiune pe care nu știa că o are
Sursa Foto: Pixabay

Un tânăr în vârstă de 22 de ani a murit în mod tragic, după ce zborul cu avionul i-ar fi agravat o leziune craniană pe care nu știa că o are. Rana pe care o avea ar fi fost agravată de altitudinea zborului.

Britanicul Ryan Donald, un tânăr kickboxer, se afla în vacanță în Cipru, împreună cu prietenii săi, când a avut loc tragicul eveniment. Tânărul s-ar fi dus la somn în prima seară pe care au petrecut-o în Cipru, iar următoarea zi nu s-a mai trezit, potrivit Daily Mail.

La autopsie s-a descoperit că ceea ce i-a cauzat moartea ar fi fost un cheag de sânge. Familia tânărului este de părere că acest problemă a lui Ryan Donald s-ar fi dezvoltat în urma unei lovituri puternice pe care ar fi primit-o în timpul unei lupte sau al unui antrenament de kickboxing.

Ryan Donald era tatăl unui băiețel de patru luni. Era pasionat de kickboxing și își dorea să facă o carieră din asta, fie concurând, fie antrenând copii.

Medicii nu își pot explica cum tânărul nu a prezentat simptome

Sora sa, Georgia Donald, în vârstă de 24 de ani, crede că a suferit o accidentare, fie în timpul unui antrenament, fie în timpul uneia dintre luptele sale. Medicii din Anglia au rămas nedumeriți cum tânărul a putut suferi un traumatism, fără să acuze dureri sau să aibă leziuni vizibile.

„A fost un model și nu a renunțat niciodată. Medicii din Anglia au spus că nu înțeleg cum nu a prezentat semne ale leziunii, ar fi trebuit să aibă o durere imensă și nu a fost, doar a continuat să lupte prin asta. El a gemut de mici dureri de cap, sau de ceea ce noi credeam că sunt mici dureri de cap, dar pur și simplu a rezistat. Nu era un plângăcios. Era atât de motivant și avea tot viitorul în față”, a declarat sora sa.

Moartea lui a lăsat un gol în viețile familiei și prietenilor săi, dar mai ales în a iubitei sale Carmen și a fiului lor Leyton.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`