Un tânăr român de 22 de ani a fost găsit mort pe insula Thassos din Grecia

Un tânăr român de 22 de ani a fost găsit mort pe insula Thassos din Grecia
Foto: Pixabay

Un român în vârstă de 22 de ani a fost găsit mort, marți, 30 iulie, în Grecia, în zona Paradis din Kinrya Thassos.

Bărbatul a fost scos din apă în stare de inconștiență, ieri după-amiază, scrie CNN.

Tânăr român de 22 de ani, găsit mort pe insula Thassos din Grecia

Tânărul găsit mort este un cetățean român în vârstă de 22 de ani, care a fost recuperat ieri după-amiază în stare de inconștiență.

Bărbatul a fost dus la Centrul de Sănătate Prinos, unde a fost declarat decedat.

De la Departamentul I Port Thassos al Autorității Portuare Centrale din Kavala, care efectuează ancheta preliminară, s-a dispus efectuarea unei autopsii la Serviciul Criminalistic din Tracia.

La jumătatea lunii iunie, un turist american a fost găsit mort pe o insulă grecească situată la vest de Corfu. Trupul neînsuflețit a fost descoperit pe o plajă stâncoasă izolată de pe insula Mathraki. Bărbatul a fost dat dispărut de gazda sa, un prieten greco-american.

Autoritățile grecești au anunțat, marți, 30 iulie, că țara a înregistrat 54 de incendii de vegetație în doar 24 de ore. Echipele de intervenție au reușit să lichideze 43 dintre acestea. Situația a fost mai gravă pe Insula Evia, după ce un incendiu major a izbucnit într-o zonă împădurită din proximitatea satului Petres din municipalitatea Kymi-Aliveri.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
12:15 - Daniel Fenechiu (PNL), despre proiectul de lege care îl lasă pe Iohannis să candideze la parlamentare: „E mai mult decât nicio persoană. Acordăm un drept”
12:05 - Marcel Ciolacu, întrebat dacă PSD va susține intrarea lui Klaus Iohannis în Parlament: „Nu l-am votat niciodată și nu o să-l votez niciodată, dacă asta mă întrebați” (VIDEO)
12:03 - Călărași: O femeie a fost înjunghiată de fostul iubit. A fost salvată de polițiști
11:59 - Un bărbat şi o femeie din Ilfov, cercetaţi după ce ar fi incendiat o locuinţă şi ar fi furat banii din imobil
11:54 - Demi Moore spune că după ce a primit 12,5 milioane de dolari pentru filmul „Striptease” a fost atacată pentru că ar fi câștigat la fel ca bărbații actori
11:48 - Radu Drăgușin, criticat de presa din Anglia după neatenția de la golul primit de Tottenham: „Părea ruginit”
11:36 - Un avion al companiei Delta Airlines s-a depresurizat. „Mi-am atins urechea şi am văzut sânge țâșnind”
11:23 - PSD decide luni dacă susține amendamentul care i-ar permite lui Iohannis să candideze la parlamentare. Mihai Tudose: I-a dat serviciu lui Ciucă de câteva ori și Ciucă îi întoarce acum favoarea (VIDEO)
11:09 - Nintendo dă în judecată o firmă de jocuri video pentru jocul Palworld supranumit „Pokemon cu arme”
11:05 - Marcel Ciolacu, după întâlnirea cu Nicușor Dan: „Vom crea o conectare intituțională între Primăria Generală și Guvernul României” (VIDEO)