Un tânăr de 24 de ani din Canada, poreclit ”regele criptomonedelor”, a fost răpit și torturat. A cheltuit 16 milioane de dolari din banii investitorilor pe mașini și vacanțe de lux

Un tânăr de 24 de ani din Canada, poreclit ”regele criptomonedelor”, a fost răpit și torturat. A cheltuit 16 milioane de dolari din banii investitorilor pe mașini și vacanțe de lux

„Regele Crypto”, în vârstă de 24 de ani, a fost „răpit și torturat” după ce „a cheltuit 13 milioane de lire sterline din banii investitorilor”.

Presupusa sa înșelătorie l-a făcut să-și alimenteze stilul de viață generos, cumpărând  avioane private, mașini de lux, un conac pe malul lacului și vacanțe de lux, dar în cele din urmă a sfârșit cu o răscumpărare de 2,4 milioane de lire sterline pe capul său, scrie Daily Star.

Un tânăr de 24 de ani acuzat că a cheltuit milioane pentru avioane private, supermașini și vacanțe de lux într-o escrocherie cu criptomonede ar fi fost răpit și torturat.

Crypto King Adam Pleterski a investit doar 2% din cele 13 milioane de lire sterline care i-au fost oferite de clienți și a cheltuit restul pentru stilul său de viață generos, potrivit documentelor instanței.

El trece acum printr-o procedură de faliment după încercările autorităților canadiene de a depista banii lipsă care au fost predați afacerii sale AP Private Equity de către clienții care doresc să investească în criptomonede și schimb valutar.

Câteva autoturisme McLaren, două BMW-uri și un Lamborghini au fost confiscate de la Pleterski în septembrie de autorități.

Trei luni mai târziu, tatăl lui Pleterski a declarat în instanță că fiul său a fost răpit și torturat, spunând: „A fost luat.

„Practic, l-au ținut aproximativ trei zile, l-au condus prin diferite părți ale sudului Ontario, l-au bătut, l-au torturat, i-au permis să facă anumite apeluri telefonice doar către anumite persoane.”

Totuși, i s-a permis să-și sune proprietarul, care a susținut că Pleterski i-a cerut o răscumpărare de 3 milioane de dolari (2,4 milioane de lire sterline).

Proprietarul a spus instanței că l-a informat că nu poate ajuta. Pleterski a fost apoi eliberat de răpitori, înțelegând că a plătit banii rapid.

Rob Stelzer, mandatarul desemnat să întocmească un raport asupra cazului, a spus că a fost informat despre răpirea de la poliția din Toronto la începutul lunii decembrie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`