Un tânăr a reușit să se îmbarce de două ori fără bilet în avion, pe aeroportul din Munchen. Cum și-au dat seama autoritățile

Un tânăr a reușit să se îmbarce de două ori fără bilet în avion, pe aeroportul din Munchen. Cum și-au dat seama autoritățile
Sursa foto: Shutterstock

Un norvegian a reușit să se îmbarce două zile la rând în câte un avion pe aeroportul din Munchen, Germania. Conform poliției locale, a doua oară bărbatul a reușit să zboare până în Stockholm.

Poliția aeroportului a deschis o anchetă

Bărbatul este cercetat pentru tulburarea ordinii publice şi pentru transport fraudulos. „Poliţia aeroportului a deschis o anchetă pe numele unui cetăţean norvegian de 39 de ani pentru tulburarea ordinii publice şi pentru transport fraudulos”, a precizat purtătorul de cuvânt pentru AFP.

În cadrul anchetei se va prezenta cum bărbatul a reușit „să se sustragă controlului automat al biletului de îmbarcare înaintea controlului de securitate”, a precizat un purtător de cuvânt al aeroportului din Munchen pentru AFP. „Am sensibilizat deja personalul care permite accesul la îmbarcare şi întărim efectivele”, a adăugat acesta, conform Știrile ProTv.

Călătorul a reușit să scape de controlul biletelor prima oară pe 4 august, când a stat foarte aproape de un alt pasager.  Ulterior, a urcat la bordul avionului alături de alte persoane, iar frauda a fost constată abia când îmbarcarea a fost încheiată, iar norvegianul nu avea loc. Bărbatul a fost predat poliției, care a deschis o anchetă, dar l-a lăsat în libertate.

Nu avea „nicio intenţie de a perturba traficul aerian”

A doua zi, acesta a încercat să se urce în alt avion și de data aceasta i-a reușit, zburând până la Stockholm la bordul unui zbor al companiei germane Lufthansa care nu era complet. Acesta a fost arestat după ce a atras atenția polițiștilor deoarece dorea să se întoarcă imediat la Munchen.

Pasagerul nu „prezintă niciun pericol”, iar potrivit anchetei, nu avea ‘„nicio intenţie de a perturba traficul aerian”, a adăugat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)
21:55 - Din ce este făcută celebra ciocolată Dubai, care s-a viralizat pe TikTok. 200 de grame din acest desert costă 50 de lei
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia