Un șofer român de TIR, victima unei explozii în Franța. Bărbatul a murit pe loc  

Un șofer român de TIR, victima unei explozii în Franța. Bărbatul a murit pe loc   
Foto: Pixabay.com

Un șofer român de TIR a murit în Franța, după o explozie ce a avut loc autocisterna unui autocamion. Bărbatul, în vârstă de 61 de ani, a murit pe loc.

Românul a murit chiar la locul de muncă, atunci când a fost victima unei explozii în Franța. Acesta lucra la o firmă belgiană care face aprovizionarea cu petrol.

Un șofer român de TIR, victima unei explozii în Franța

Bărbatul a murit în data de 12 aprilie, atunci când a încălcat spațiul delimitat pentru încărcarea și descărcarea petrolului. La momentul la care a avut loc explozia, bărbatul se afla în vârful TIR-ului și a fost proiectat pe o distanță de 6 metri.

Persoanele prezente în zonă au încercat să îi acorde primul ajutor, până la sosirea medicilor, dar atunci când oamenii legii și salvatorii au ajuns la fața locului a fost declarat și decesul, scrie Spynews.ro.

Ancheta pentru moartea șoferului român

La fața locului a fost deschisă o anchetă, iar oamenii legii vor stabili circumstanțele în care s-a produs explozie, incident în timpul căruia a murit șoferul român de TIR.

Decizia de a efectua o anchetă mai amplă vine de la grupul de sprijin judiciar din Rouen, dar și din partea Inspectoratului de Muncă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`