Un șofer român de TIR a fost răpit și electrocutat, după ce şi-a dat întâlnire cu o tânără din Venezuela

Un șofer român de TIR a fost răpit și electrocutat, după ce şi-a dat întâlnire cu o tânără din Venezuela
Foto: ziarulevenimentul.ro

Un român, șofer de tir,a trecut prin momente extrem de grele, în Spania, după o întâlnire fixată de un site de socializare.

Român torturat și electrocutat după ceși-a dat întâlnire pe un site cu o fată, în Spania

În vârstă de 37 de ani, Florin a cunoscut în iulie 2019 o femeie din Venezuela pe site-ul de întâlniri Badoo. Aceastal-a abordat, i-a spus că se numește Daniela Mendoza, are 24 de ani și e din Republica Dominicană, apoi i-a dat o întâlnire, după ce s-au ”cunoscut mai bine” pe WhatsApp.

În momentul în care s-a întâlnit cu tânăra, românul a fost electrocutat, apoi răpit şi torturat de iubitul tinerei şi de un complice, aflat în permisie din închisoarea din Castellon.

Întâlnirea dintre cei doi s-a produs la Gallur, o localitate din regiunea Zaragoza.Fata s-a urcat rapid în mașina bărbatului, l-a sărutat pătimaș și l-a rugat să meargă ”o fugă” până ”la casa bunicii” sale, pentru că vrea să ia de acolo ceva mai gros, pentru că afară este frig.

Întrucâtcei doi plănuiseră să-și petreacă noaptea într-un hotel, Florin a acceptat s-o conducă pe fată la ”bunică”. Astfel, proapătul cuplu aaajuns cu mașina pe o străduță neasfaltată din zonă, unde se afla o casă dărăpănată.

Fata l-a rugat pe Florin să stingă farurile, iar apoia sărit din mașină și a revenit în scurt timp însoțită de doi indivizi.

Cei trei tâlharil-au scos cu forța din mașină pe Florin, l-au bătut, apoi l-au legat și i-au pus cuțitul la gât, cerându-i să le dea toate bunurile pe care le avea asupra sa. Printre lucrurile furatede la român se numără suma de 55 de euro, un telefon mobil, precum şi un autoturism marca Renault Clio.

Şoferul român de TIR a fost găsit legat la mâini şi la picioare, dar şi la gură, şi rănit serios.

”Nu mai intru în viaţa mea pe un site de dating. Este trist că există astfel de persoane”, a declarat românul într-un articol dintr-o publicaţie spaniolă.

Femeia a făcut mai multe victime

Ancheta s-a împotmolit, după ce profilul fetei de pe site a dispărut, iar telefonul ei a fost blocat, dar anchetatorii au prins un alt fir care i-a dus la făptași.

La scurt timp de la atacul comis împotriva românului, tânăra s-a întâlnit cu un alt bărbat, după ce a postat pe site-ul de dating că ”îi plac bărbaţii maturi”. De data aceasta, femeia s-a întâlnit cu un spaniol în vârstă de 58 de ani din Tudela (Navara). Acesta a fost lovit în cap, legat, băgat în portbagajul unei maşini şi ameninţat cu un pistol.

Cei trei, fata și cei doi indivizi care l-au jefuit și bătut pe Florin au fost prinși, după ce l-au atacat pe spaniolul agăţat tot pe site-ul Badoo, şi au ucis alţi doi bărbaţi,iar acum riscă să îşi petreacă restul zilelor în spatele gratiilor.

Femeia se numește Hedangelyn Candy Arrieta, o venezueleană de 34 de ani iar cei doi bărbați sunt Mohamed Achraf, iubitul fetei, un marocan, şi spaniolul Jose Antonio Melendez. La audieri, Florin a spus că fata era ”foarte sexy”, îmbrăcată ”lejer” în maieu și pantaloni scurți. Criminalii au fost prinși în cursul lunii septembrie, dar povestea de groază trăită de Florin a fost făcută publică câteva luni mai târziu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`