Un şofer de taxi a lovit intenționat cu maşina mai multe femei în Koln. El a fost prins de un chelner până la sosirea polițiștilor

Un şofer de taxi a lovit intenționat cu maşina mai multe femei în Koln. El a fost prins de un chelner până la sosirea polițiștilor
Sursa foto simbol: Pixabay

Un şofer de taxi e acuzat că a lovit intenţionat cu maşina mai multe femei în oraşul german Koln. Până la sosirea polițiștilor, el a fost ținut pe loc de un chelner.

Germania: Un șofer a lovit intenționat cu mașina mai multe femei

Incidentul a avut loc luni, în jurul orei locale 22:00. Șoferul de taxi a lovit întâi două femei, cu vârste de 22 şi 23 de ani, apoi s-a îndreptat cu maşina spre alte trei femei, lovind două dintre ele. Potrivit poliției, două victime au suferit răni grave, iar celelalte două răni ușoare.

Șoferul de taxi are 44 de ani și e din localitatea Velbert, aflată la circa 60 km de Koln, informează Agerpres.

Un chelner l-a prins pe șoferul de taxi

Un chelner de la o berărie, care a văzut ce s-a întâmplat, a încercat să-l urmărească pe jos pe şofer. Taximetristul a vrut să-l lovească și pe el cu mașina, dar acesta s-a ferit şi a fost atins doar cu oglinda. Chelnerul a reuşit până la urmă să-l imobilizeze pe șofer până la sosirea poliţiştilor.

Cu o oră înainte, o femeie de 50 de ani a fost lovită de o mașină în oraşul Essen, fiind grav rănită. Anchetatorii nu știu deocamdată dacă vinovat e același șofer.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`