Un serial din anii ’80 a prevăzut ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană (VIDEO)

Un serial din anii '80 a prevăzut ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană (VIDEO)
foto: captură video

Brexit-ul a dat naştere la tot felul de comentarii şi speculaţii inedite. Ieşirea Marii Britanii din UE ar fi fost prevăzută într-un serial din anii '80 difuzat de BBC.

O secvență din episodul "The Writing on the Wall" din show-ul "Yes, Minister" arăta de ce doreau britanicii să părăsească blocul comunitar, arată B1 TV.

Un serial din anii 80 a prevăzut ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană

#DIRECT_ONE_po8ydz#

„Administraţia britanică a căutat mereu să se asigure că ideea Comunităţii Europene nu va funcţiona.

De aceea am aderat.

La ce te referi?

Domnule ministru, Marea Britanie a avut acelaşi obiectiv de politică externă de cel puţin 500 de ani. Să creeze o Europă dezbinată.

Asta-i istorie antică, desigur.

Da. Şi politică externă în prezent. Trebuia să spargem toată chestia asta. Deci trebuia să intrăm înăuntru. Am încercat s-o spargem din afară. Dar n-a mers.

Acum că am aderat şi suntem înăuntru, putem să facem un dezmăţ general.

Este exact la ca la ONU de fapt. Cu cât are mai mulţi membri, cu atât poate provoca mai multe certuri, deci cu atât mai inutilă şi mai neputincioasă devine.

Revoltător cinism.

Da. Noi îi spunem diplomaţie, domnule ministru. „

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:00 - Ministrul Veștea (PNL), întrebat dacă se menține coaliția cu PSD și după alegeri: „Eu sunt născut în aceeași zi cu Nostradamus și nu sunt în măsură să vă dau o astfel de soluție. Românii decid” (VIDEO)
22:30 - Arafat, despre ploile torențiale: Consecințele de până acum nu sunt grave / Deja în județul Galați avem 3.500 de persoane evacuate. Vreo 260 au refuzat evacuarea și fac asta pe propria răspundere (VIDEO)
22:07 - Ministrul Mircea Fechet: Debitul Dunării nu are o creștere care să ne surprindă / Galațiul rămâne sub cod roșu / Am mers mai bine de 1000 de km să mă asigur că autoritățile sunt pregătite (VIDEO)
21:45 - Cum răspunde ANM criticilor că a exagerat cu avertismentele privind furtuna. Georgescu: S-a ținut cont de toate fenomenele meteo. Maximele termice vor în unele zone cu 15 grade mai scăzute (VIDEO)
21:08 - George Simion spune că Becali ar putea fi printre candidaţii AUR: Îl iau pentru că aduce voturi. A învăţat unele lucruri. Nu merge degeaba la mănăstiri, la biserici
20:45 - Probleme în traficul din București din cauza furtunii: Mijloace de transport, blocate la Podul Grozăveşti (VIDEO)
20:18 - Extrema dreaptă a câștigat alegerile parlamentare din Austria, arată primele estimări. Cancelarul Karl Nehammer și-a recunoscut înfrângerea
19:44 - Ion Iliescu: „Am un zâmbet de Dacie, un zâmbet industrial, cu patru viteze” / Secretul longevității sale și mesajul lui pentru români în prag de alegeri
19:32 - PSD organizează consultări cu sindicatele și patronatele pe tema programului de guvernare
19:06 - Trei cutremure, duminică, în România. Ultimul s-a produs în Brăila. Ce magnitudini au avut