Un schior profesionist și iubita sa au murit, după ce au căzut de pe munte: „Când au fost găsiți, erau încă îmbrățișați”

Un schior profesionist și iubita sa au murit, după ce au căzut de pe munte: „Când au fost găsiți, erau încă îmbrățișați”
Un schior profesionist și iubita sa au murit, după ce au căzut de pe munte, sursă foto: Instagram

Schiorul profesionist Jean Daniel Pession și iubita lui, Elisa Arlian, au murit „într-un tragic accident montan” în nordul Italiei, a confirmat Federația Italiană pentru Sporturi de Iarnă într-un comunicat sâmbătă, 1 iunie.

Au fost găsiți îmbrățișați

Cuplul a căzut de la aproape 2.300 de metri de pe Muntele Zerbion din Valea Aosta, Italia, potrivit RAI, compania națională de radiodifuziune publică a țării, citată de People.

RAI a adăugat că schiorul italian de la Cupa Mondială, 28 de ani, și Arlian, 27 de ani, care erau ambii instructori de schi, „au căzut în gol” înainte de a fi îngropați de zăpadă.

„Erau aproape în vârf, la doar un pas distanță, când dintr-o dată au fost trădați de muntele pe care îl iubeau atât de mult”, a relatat RAI într-un videoclip, postat pe Twitter de contul oficial Tg3. „Când au fost găsiți, erau încă îmbrățișați.”

Un semnal de la unul dintre telefoanele lor mobile i-a ajutat pe salvatori să le localizeze trupurile „lipsite de viață” la câteva ore după ce au fost dați dispăruți, a menționat RAI.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:45 - PSD: Susținem dreptul oricărei persoane de a alege și de a fi aleasă. CCR trebuie să prezinte rapid motivele care au stat la baza deciziei de invalidare a candidaturii doamnei Diana Șoșoacă
21:27 - Lucian Romașcanu, după declarația lui Florin Roman privind decizia CCR: PSD nu are nicio implicare în justiție. Când ai dileme și dificultăți să îți vezi candidatul în finală, despre dl. Ciucă vorbesc, începi să dai rateuri de gândire
21:06 - Florin Roman (PNL): Eliminarea Dianei Șoșoacă din cursa pentru Cotroceni, făcută prin mâna majorității PSD din CCR, este o făcătură marca PSD
20:46 - Diana Șoșoacă, după ce i-a fost anulată candidatura la prezidențiale: „Mă sună foarte mulți din Sfatul Înțelepților, mă sună generali din armată. Este timpul să acționăm”
20:10 - Elena Lasconi, „reacție la cald” după decizia CCR: „Interdicția de a candida dată Dianei Șoșoacă pare la prima vedere un vis împlinit pentru domnul Marcel Ciolacu”
19:55 - Volodimir Zelenski spune că le va prezenta aliaților „Planul Victoriei” pentru „un final just al războiului cu Rusia”. Reuniune la Baza Ramstein din Germania
19:26 - CCR a anulat candidatura Dianei Șoșoacă la alegerile prezidențiale. Decizia este definitivă
19:10 - Accident violent pe Valea Oltului. O tânără a murit și alte două persoane au fost rănite
18:51 - Horoscop Alina Bădic săptămâna 6 – 12 octombrie 2024. O conexiune specială cu elemente de destin (VIDEO)
18:44 - Îl va primi în sfârșit Mircea Cărtărescu?