Un român gelos a provocat un incendiu devastator într-un bloc din Austria, după ce a vrut să se răzbune pe fosta iubită

Un român gelos a provocat un incendiu devastator într-un bloc din Austria, după ce a vrut să se răzbune pe fosta iubită

Un român în vârstă de 56 de ani a băgat spaima într-un oraș din Austria după ce a incendiat locuința iubitei. În dimineața zilei de marți, 9 august 2023, un incendiu devastator a izbucnit într-un bloc de apartamente din cartierul Auen din pitorescul oraș Villach, scrie stiridiaspora.

Un român a băgat panica în locuitorii unui oraș din Austria

Cu fum gros și flăcări înspăimântătoare, acest eveniment neașteptat a declanșat panică și frică printre locatarii clădirii. Cu toate că incendiul a fost rapid stins de un rezident cu ajutorul unui extinctor manual, consecințele au fost resimțite pe parcursul întregii zile.

Vinovat pentru incident este un român gelos care a vrut să se răzbune pe fosta iubită, care avea un nou partener.

Locuitorii blocului din Austria au fost evacuați de autorități, flăcările cuprinzând mai multe zone ale imobilului.

Șapte rezidenți și animalele lor de companie au fost evacuați în siguranță, în timp ce echipa de primă protecție respiratorie a pompierilor a intervenit pentru a asigura siguranța imediată a acestora. Cu atenție și dexteritate, aceștia au avut grijă să asigure că toți locatarii și-au părăsit în mod sigur casele și au fost luați în custodie de Crucea Roșie și Asociația Samariteanul.

Disperați, până la sosirea echipelor de salvare, locuitorii au încercat să stingă singuri flăcările.

De asemenea, fumul gros a făcut ca aerul să devină greu de respirat, un bărbat fiind transportat de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)