Un român este căutat de poliție în Anglia. Oamenii legi cer ajutorul cetățenilor

Un român este căutat de poliție în Anglia. Oamenii legi cer ajutorul cetățenilor
Sursa foto: Pixabay

Un român este căutat de poliție în Anglia după ce s-a aflat că ar avea legătură cu niște acuzații grave, oar oamenii legii au cerut ajutorul cetățenilor pentru a-l prinde.

De ce este suspect bărbatuș

Cătălin Bostan a fost dat dispărut și nu poate fi contactat. Polițiștii cred că ar avea legătura cu înjunghierea unei femei în Newham, Anglia, chiar dacă nu se cunoaște încă ce relație ar fi avut el cu femeia decedată. Incidentul s-a produs în 31 ianuarie, conform Spynews.

Oamenii legii au publicat o fotografie cu bărbatul suspect și apelează la cetățeni să îi ajute să găsească suspectul. Ei cred că românul s-ar afla în zonele Barking sau East Ham.

Hoț căutat în Austria, găsit în București

Un alt infractor român, care ar fi fost căutat de polițiștii din Austria pentru că a săvârșit mai multe infracțiuni, a fost găsit într-un apartament din București, ascuns sub pat. El a comis 90 de jafuri sub diferite forme și a fost reținut și va fi audiat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
12:11 - Alertă în capitala Spaniei, după ce un obiect a fost detonat în apropiere de Biroul Regional al Parchetului European
12:07 - Elena Lasconi: Îi cer premierului Marcel Ciolacu să explice public ce a făcut în legătură cu George Simion după informările din R. Moldova și Ucraina. Cu o mână ne îndatorează pe toți și cu cealaltă strânge voturi pentru Simion (VIDEO)
11:56 - Un român și-a ucis iubita, apoi a zidit-o într-un apartament din Stuttgart, în Germania
11:50 - Lucian Romașcanu: Hrebenciuc n-are niciun fel de calitate oficială în PSD / Vom maximiza votul posibil către Marcel Ciolacu pentru a maximiza votul posibil pentru PSD la parlamentare. Restul sunt speculații (VIDEO)
11:35 - Un polițist în vârstă de 23 de ani și-a pierdut viața după ce a căzut în gol de la etaj. Tragedia s-a petrecut într-un bloc din Sectorul 3
11:34 - Mircea Abrudean: ” PSD își dorește un candidat mai slab în turul doi. Evident că nu și-l dorește pe Nicolae Ciucă” (VIDEO)
11:22 - Gigi Becali, întrebat pe cine ar susține într-o finală Ciolacu – Ciucă: Îți dau și eu un răspuns cum a dat Rareș Bogdan, niciodată PSD, dar Simion intră în turul 2! (VIDEO)
11:05 - Ron Ely, actorul din Tarzan, a murit la 82 de ani. A avut o viață desprinsă din filme, cu oase rupte la filmări și o soție ucisă chiar de copilul lor
10:52 - Emilia Şercan, ameninţată cu moartea în legătură cu dezvăluirile despre teza de doctorat a lui Mircea Geoană
10:41 - Elena Lasconi: Propunerea mea de premier este Ilie Bolojan / Nu aș guverna niciodată cu extremiștii și pro-rușii