Un român din Italia a fost dat dispărut într-un râu. Acesta intrase în apă pentru a salva un tânăr de la înec

Un român din Italia a fost dat dispărut într-un râu. Acesta intrase în apă pentru a salva un tânăr de la înec
Drum inundat.Sursa foto: Pixabay

Un tânăr român, în vârstă de 30 de ani, a fost dat dispărut într-un râu din Italia. Acesta intrase în apă pentru a salva un alt tânăr de la înec, însă a fost luat de viitură. Amândoi sunt în prezent căutați de autorități.

Tragedia a avut loc la Padova

Cei doi tineri au dispărut în apele râului Brenta, în Campo San Martino (Padova).  Martorii au încercat să îi ajute pe cei doi să iasă la suprafață, însă curenții de apă au fost mult prea putenrici, potrivit observatornews.ro. 

Conform primelor informații oferite de autorități, un tânăr de 23 de ani din Sri Lanka a mers la scăldat în râul Brenta și, la un moment dat, a ajuns într-o zonă unde apa era mult prea adâncă. Acesta a fost luat de curenți, după ce nu a mai reușit să atingă cu picioarele fundul apei.

La o lună după tragedia din Natisone, istoria se repetă

Ștefan Cristoiu Bogdan, românul de 30 de ani era și el în zonă. La un moment dat, mingea cu care se juca a ajuns în râu. A mers să o recupereze dar apoi l-a văzut pe băiatul de 23 de ani care se străduia să nu fie înghițit de apă așa că i-a sărit în ajutor imediat. L-a apucat de mână, însă curenții au fost mult prea puternici și amândoi au fost duși de apă. Cei doi sunt căutați de pompieri.

Întâmplarea vine la scurt timp după tragedia din Natisone unde Cristian, Bianca și Patrizia, luați de viitură.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`