Un român de 18 ani a rămas cu mașina blocată în nisip, pe o plajă din Belgia. Cum au reacționat polițiștii

Un român de 18 ani a rămas cu mașina blocată în nisip, pe o plajă din Belgia. Cum au reacționat polițiștii
Sursa foto: Shutterstock

Un român de 18 ani a rămas blocat în nisip cu BMW-ul pe o plajă din Belgia. Polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru a-l ajuta să iasă din nisip, dar nu au reușit.

Salvatorii nu au putut remorca mașina

Șoferul român și pasagerul au vrut să admire priveliștea, dar mașina a rămas împotmolită, informează observatornews.

Un trecător a văzut mașina în nisip, în jurul orei 2.15, și a alertat autoritățile. Astfel, la fața locului s-au deplasat echipaje de pompieri și servicii de remorcare pentru a-l ajuta să iasă din nisip, dar nu au reușit pentru că ar fi rămas și ei împotmoliți.

Reacția polițiștilor

Totuși, mașina era oprită cu 15 cm înainte de linia apei, lucru care este interzis. Cu toate acestea, polițiștii au hotărât să nu sancționeze tânărul șofer pentru că „avea deja destule probleme”.

„Un buldozer de la serviciul tehnic va remorca mașina luni dimineața. Așa că va trebui să aibă răbdare pentru o vreme. Parcarea sau staționarea pe plajă este interzisă, dar nu vom întocmi un raport oficial. Este o neînțelegere. Echipele noastre nu au detectat consumul de alcool sau droguri. Deoarece mașina trebuie tractată, cei doi aveau deja destule probleme”, au transmis polițiștii belgieni.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`