Un român a reușit să fure 13 kilograme de caviar din Belgia. Ce plan a avut

Un român a reușit să fure 13 kilograme de caviar din Belgia. Ce plan a avut

Un român în vârstă de 46 de ani a reușit să fure 13 kilograme de „aur negru” din Belgia. Acesta a fost condamnat la 2 ani de închisoare şi a fost sancționat cu o amendă de 800 de euro.

Bărbatul a furat caviarul printr-o gaură în tavan

Fapta bărbatului datează de acum 6 ani, când pe 5 septembrie 2018, acesta a făcut o gaură în tavanul camerei de congelare a companiei Royal Belgian Cavia din Turnhout, ce este specializată în creșterea sturionilor și producerea caviarului exclusivist, conform observatornews.ro. 

Românul a furat 13 kilograme de „aur negru”, în valoare de 23.000 de euro.

Autorul jafului a rămas mult timp necunoscut

Timp de mulți ani, indentitatea hoțului a fost necunoscută. Acum câțiva ani, la locul faptei, a fost descoperit material ADN care a dus la identificarea hoţului.

Românul a fost condamnat în lipsă, fiind absent la pronunțarea sentinței. Acesta a primit 2 ani de închisoare şi o amendă de 800 de euro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
12:22 - Tragedie în Italia. Un bebeluș de 2 ani a murit după ce a căzut în piscină
12:21 - Octavian Berceanu, despre cauzele inundațiilor: Terenuri degradate și neîmpădurite, baraje neterminate și canale lăsate în paragină / Corupția majoră. Controalele Apelor Române, date peste cap de interveții politice (VIDEO)
12:17 - Amenințarea unui general rus: „Lovim ținte militare din România, Polonia și Bulgaria, dacă Ucrainei i se va permite să tragă rachete cu rază lungă”
12:15 - Moarte suspectă într-un hotel din Capitală. O femeie a fost găsită fără suflare în camera de hotel
12:12 - UE plănuiește împrumuturi de până la 40 miliarde de euro pentru Ucraina, după ce Ungaria a blocat împrumutul comun cu SUA
11:56 - Țara din Europa unde salariul mediu este de 6.118 de euro pe lună. Cerințele pe care oamenii trebuie să le îndeplinească pentru a se angaja
11:55 - Nelu Tătaru, detalii despre situația din Vaslui în urma inundațiilor: „Sunt peste 250 de case care au fost afectate”
11:49 - Primarul din Galați, Ionuț Pucheanu, despre inundațiile din județ: La 150 de l/mp, chiar 280 l/mp în unele zone, e greu de crezut că o formă de amenajare hidrografică le-ar fi putut ține piept (VIDEO)
11:49 - În timp ce Europa Centrală și de Est se luptă cu inundațiile, Portugalia evacuează sate și închide autostrăzi din cauza incendiilor mortale
11:36 - România a obținut în premieră poziția de vicepreședinte al Comisiei Europene. Marcel Ciolacu: Portofoliul pentru Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale este unul major, care va administra o cincime din bugetul UE