Un român a rămas fără 33.000 de euro după ce a încercat să îi ascundă într-o pâine / Bărbatul nu a putut să justifice banii

Un român a rămas fără 33.000 de euro după ce a încercat să îi ascundă într-o pâine / Bărbatul nu a putut să justifice banii
Sursa foto: Flickr.com

Un șofer român a rămas fără 33.000 de euro în urma unui control efectuat în zona de service a autostrăzii Irschenberg de pe A8, în Bavaria Superioară. Bărbatul ascunsese banii în două pâini, iar în urma controlului efectuat de polițiștii germani nu a putut să îi justifice.

Românul nu a putut să justifice banii ascunși în pâinile din autoturismul său

Șoferul român nu a putut să justifice banii pe care i-a îndesat în pâinile pe care le-a ascuns în autoturismul său, scrie BILD.de

Suma confiscată de autorități va ajunge în visteria statului Bavaria sau în contul victimelor infracțiunilor din care polițiștii germani au suspiciuni că provin.

De recuperarea bunurilor din Bavaria (ZKV) se va ocupa un centru de coordonare, unic în Germania, care din 2022 „bagă mâna în buzunarele infractorilor, contrabandiștilor și ale bandelor”.

„Ne este permisă confiscarea bunurilor de origine neclară – cu alte cuvinte, dacă acestea nu au un temei legal”, a declarat pentru aceeași sursă șefa ZKV, Hildegard Bäumler-Hösl.

O femeie din Brazilia încerca să transporte ilegal 130 de broaște otrăvitoare

O femeie a fost arestată pe un aeroport din Columbia, după ce autoritățile au descoperit că încerca să transporte ilegal 130 de broaște otrăvitoare în bagajele ei.

Femeia din Brazilia se îndrepta spre São Paulo prin Panama, mărturisind că a primit broaștele drept cadou de la o comunitate din sudul Columbiei.

Polițiștii susțin că animalele descoperite puteau fi vândute cu până la 1.000 de dolari fiecare. Acum, brazilianca riscă să fie amendată cu 14.300 de dolari, după ce a fost acuzată de trafic ilegal de animale.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`