Un român a intrat intenționat cu TIR-ul într-o biserică din Austria. Motivul pentru care a recurs la acest gest

Un român a intrat intenționat cu TIR-ul într-o biserică din Austria. Motivul pentru care a recurs la acest gest
Sursa Foto: Flickr.com

Un român a intrat, luni, în mod intenționat, cu TIR-ul de 12 tone într-o biserică din orașul Brunn am Gebirge, din Austria Inferioasă.

De ce a distrus biserica

Bărbatul de 32 de ani susține că a recurs la acest gest pentru că biserica i-a distrus viața și nu s-a opus arestării, conform G4media.

Biserica penticostală a fost grav avariată și se află în risc de prăbușire. Purtătorul de cuvânt al poliției a transmis că românul a intrat de mai multe ori cu TIR-ul în biserică. Din fericire, cele trei persoane care se aflau în biserică în momentul în care s-a produs incidentul nu au fost rănite. În schimb, un pieton a fost ușor rănit.

Românul locuiește de 4 ani în Austria și a lovit mai multe mașini în timp ce se deplasa dinspre Viena. Polițiștii i-au în considerare ca el să se fi aflat sub influența drogurilor sau a alcoolului.

Comportament agresiv în biserică

În urmă cu câteva săptămâni, bărbatul a intrat în biserica penticostală unde a avut o comportament agresiv și a rupt o Biblie.

Polițiștii au deschis o anchetă care a fost preluată de oficiul regional pentru securitatea statului și lupta împotrriva extremismului. Românul a fost arestat și va fi interogat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`