Un român a fost găsit decedat, legat cu lanțul de un stâlp lângă casa fostei iubite din Italia

Un român a fost găsit decedat, legat cu lanțul de un stâlp lângă casa fostei iubite din Italia
Sursa Foto: Pixabay.com

Pompierii italieni au făcut o descoperire macabră duminică dimineața. Aceștia au fost chemați inițial pentru a stinge un incendiu izbucnit în via Cavour din Cornaredo, un oraş din provincia Milano, regiunea Lombardia. În schimb, autoritățile au găsit și un cadavru al unui bărbat, legat cu lanţuri de un stâlp și o maşină în flăcări.

Victima este un bărbat din România

Conform jurnaliștilor de la Corriere della Sera, pompierii au intervenit în dimineața zilei de duminică, în jurul orei 04:00, pentru a stinge un incendiu izbucnit la o maşină, pe o stradă din centrul oraşului Cornaredo. Atunci au făcut descoperire macabră, conform observatornews.ro. 

În apropierea flăcărilor au găsit cadavrul semicarbonizat al bărbatului, legat cu un lanţ, de autoturism şi de un stâlp. La fața locului au ajuns și echipajele de prim-ajutor, dar și carabinierii care au demarat investigațiile.

Cum s-a produs tragicul eveniment

Conform anchetatorilor care au făcut o reconstruire a incidentului tragic, bărbatul s-a legat de un stâlp aflat în apropierea locuinței fostei sale iubite, și de propria mașină, apoi a dat foc. Femeia, care a ieșit în stradă, se află în stare de șoc.

Polițiștii italieni continuă cercetările în acest caz, pentru a stabilii cu exactitate ce s-a întâmplat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`