Un pilot al companiei British Airways a fost prins drogat în aeroport / Cum s-a dat de gol

Un pilot al companiei British Airways a fost prins drogat în aeroport / Cum s-a dat de gol
Sursa foto: Twitter (X) - Plane Spotter Scotland @PlanesScotland

Unul dintre piloții companiei aeriene British Airways a fost concediat și a primit interdicție de a mai pilota avioane, după ce a fost prins drogat în aeroport. Se spune că acesta consumase cocaină înainte de zbor. Pilotul a ajuns în vizorul autorităților, după ce s-a lăudat cu fapta lui unei însoțitoare de bord.

Pilot al companiei British Airways, prins drogat cu cocaină în aeroport

Autoritățile au aflat de faptele pilotului, după ce bărbatul s-a lăudat unei stewardese că a fost la o petrecere și că s-a drogat, relatează Mirror. El ar fi povestit că a tras pe nas cocaină de pe sânii unei femei înainte de zborul programat.

„Aceasta este povestea cum am sfârșit prin a pufni coca din tricourile unei fete în Joburg”, a spus pilotul.

Bărbatul trebuia să piloteze avionul de la Johannesburg, Africa de Sud, până la Londra. Fiind retras din activitate, pilotul a fost transportat a doua zi la Londra, unde a fost testat pozitiv pentru consumul de droguri.

Potrivit SkyNews, compania a confirmat că pilotul nu mai este angajat al companiei aeriene. Autoritatea Aeronautică Civilă a retras certificatul pilotului, interzicându-i acestuia să zboare.

„Toți mergem (ne clătinam) înapoi la barul hotelului pentru „un ultim pahar înainte de a ne băga la somn”, a declarat bărbatul pentru The Sun.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`