Un pescar spune că a câștigat o luptă pe viață și pe moarte cu un crocodil de 4,5 metri, băgându-și degetele în ochii reptilei

Un pescar spune că a câștigat o luptă pe viață și pe moarte cu un crocodil de 4,5 metri, băgându-și degetele în ochii reptilei

Bărbatul în vârstă de 44 de ani a suferit răni la cap, abdomen și picioare și a fost transportat cu avionul la spital.

Crocodilul de aproape 4,5 metri lungime l-a atacat în timp ce pescuia

Un bărbat care a fost atacat de un crocodil de aproape 4,5 metri lungime în Queensland, Australia, s-a luptat cu acesta băgându-și degetele în ochii lui.

Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, practica pescuitul subacvatic la Archer Point, în apropiere de Cooktown, când a fost atacat de reptilă, sâmbătă, a relatat postul australian Nine News.

„L-a mușcat de trei ori și l-a târât pe fundul apei”, a declarat Valerie Noble, de la Serviciul de Ambulanță din Queensland, pentru postul de televiziune.

„A reușit – potrivit spuselor sale – să își bage degetele în ochii crocodilului de mai multe ori și să scape înainte de a înota spre țărm”.

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Mediu și Știință din Queensland a declarat pentru news.com.au că incidentul va fi investigat de ofițerii de protecție a vieții sălbatice, care vor încerca să confirme dacă reptila se mai află în zonă.

„Informațiile furnizate către DES sugerează că bărbatul ar fi suferit răni grave”, a spus el.
„Archer Point este cunoscută ca fiind țara crocodililor. Nu uitați, sunteți responsabili pentru propria siguranță în țara crocodililor.”

Urmăriți B1TV.ro și pe
`