Un pasager a rezervat două locuri în avion pentru câinele lui. Cum a decurs zborul

Un pasager a rezervat două locuri în avion pentru câinele lui. Cum a decurs zborul
Sursa foto: TikTok/
@gibbon1215 Wanted to share a few more videos of Darwin showing how tight it was for her on the floor, hence why I asked if she could come on the seats. The last video is her on the seats just looking up (not howling) with sound. #greatdane #tiktok #dog #fyp ♬ original sound - Gibbon

Un pasager a rezervat două locuri în avion la compania American Airlines, pentru animalul său de companie. Câinele, un dog german, are mai mult de 60 de kilograme.

Bărbatul a postat un videoclip pe TikTok în care arată cum a decurs zborul cu patrupedul său din Los Angeles în New Tork, conform Adevărul.

Un câine ocupă două locuri

Câinele uriaș se întinsese pe două locuri în timpul zborului, cu stăpânul lângă el. La un moment dat, câinele își bagă capul printre scaunele din față, pentru a adulmeca mai bine.

„Cine spune că marii danezi nu sunt câini de avion. Să mulțumim American Airlines pentru că ne-am făcut ușoară mutarea la Brooklyn! (Da, am cumpărat 3 locuri pentru noi în avion)”, a scris stăpânul animalului.

Videoclipul postat pe TikTok a strâns o serie de comentarii și reacții pozitive.

„Cer instantaneu o rambursare pentru zborul meu recent, căruia îi lipsea un mare danez”/ „Mi-aș pierde mințile dacă aș fi binecuvântat să mă aflu lângă el”, sunt unele dintre comentarii.

@gibbon1215 Wanted to share a few more videos of Darwin showing how tight it was for her on the floor, hence why I asked if she could come on the seats. The last video is her on the seats just looking up (not howling) with sound. #greatdane #tiktok #dog #fyp ♬ original sound – Gibbon

A completat multe formulare pentru a se accepta câinele la bord

Pasagerul a spus într-un alt videoclip că a fost diagnosticat cu boala Vrohn, boală inflamatorie intestinală, iar el are nevoie de câine, chiar și pentru a merge la baie.

A reușit să urce la bordul avionului după multe formulare completate.
Compania aeriană, American Airlines, spune că politica lor le permite câinilor de serviciu complet dresați să zboare chiar și gratuit, dacă îndeplinesc anumite condiții.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)
21:55 - Din ce este făcută celebra ciocolată Dubai, care s-a viralizat pe TikTok. 200 de grame din acest desert costă 50 de lei
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)