Un pasager a fost găsit aproape înghețat în trenul de aterizare al unui avion cu ruta Algeria-Paris / A supraviețuit la -50 de grade Celsius

Un pasager a fost găsit aproape înghețat în trenul de aterizare al unui avion cu ruta Algeria-Paris / A supraviețuit la -50 de grade Celsius
Sursa foto: Facebook - Air Algerie

Un bărbat a fost găsit în compartimentul trenului de aterizare al unui avion cu ruta Algeria-Paris. El avea hipotermie severă, însă era în viață, susțin autoritățile franceze, potrivit The Guardian.

Bărbatul ar avea peste 20 de ani și a fost găsit în timpul controalelor tehnice, după ce zborul Air Algerie din Oran, Algeria, a aterizat pe aeroportul Paris Orly.

Bărbatul a rezistat la temperaturi de -50 de grade Celsius

Pasagerul nu avea în posesia lui niciun act de identitate, fiind ulterior transportat la spital în stare gravă. El „era în viață, dar se afla într-o stare de risc din cauza hipotermiei severe”, a anunțat o sursă din aeroport.

De obicei, avioanele comerciale navighează la o altitudine de 9.000 până la 12.000 de metri, unde temperaturile scad în mod obișnuit la aproximativ -50 de grade Celsius. Lipsa de oxigen face ca supraviețuirea să fie puțin probabilă pentru cine călătorește într-un compartiment al trenului de aterizare, care nu este nici încălzit, nici sub presiune.

În perioada 1947-2021, 132 de persoane cunoscute ca fiind pasageri clandestini au încercat să călătorească în compartimentele trenului de aterizare ale aeronavelor comerciale, potrivit datelor Administrației Federale a Aviației din SUA (FAA).

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)
21:55 - Din ce este făcută celebra ciocolată Dubai, care s-a viralizat pe TikTok. 200 de grame din acest desert costă 50 de lei
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)