Un om de știință iranian susține că a inventat o ”mașină a timpului”

Un om de știință iranian susține că a inventat o ”mașină a timpului”
Un savant iranian susține că a reușit să stăpânească timpul cu o mașină care le permite utilizatorilor să prevadă viitorul. Potrivit Business Insider, Ali Razeghi, un om de știință din Teheran, a...

Un savant iranian susține că a reușit să stăpânească timpul cu o mașină care le permite utilizatorilor să prevadă viitorul.

Potrivit Business Insider, Ali Razeghi, un om de știință din Teheran, a înregistrat la Centrul de stat pentru Invenții Strategice, mașinăria pe care a numit-o ”The Aryayek Time Traveling Machine”.

Razeghi susține că dacă o persoană atinge un anumit senzor, dispozitivul îi va prezice viitorul pentru următorii 5-8 ani, cu o acuratețe de 98%.

Director al Centrului pentru Invenții Strategice din Iran, Razeghi a inventat și înregistrat peste 179 de dispozitive.

Pentru acest proiect am muncit timp de zece ani. Invenția mea poate prezice detalii ale următorilor 5-8 ani. Nu te duce în viitor, ci aduce viitorul la tine”, a declarat Ali.

Guvernul ar putea folosi invenția pentru a prevede confruntări militare

Savantul a mai spus că guvernul din Iran ar putea prezice, cu ajutorul aparatului său, probabilitatea unei confruntări militare cu o țară străină, precum și fluctuațiile valutare sau prețul petrolului.

Ali Razeghi speră că invenția sa va fi produsă pe scară largă și va fi comercializată și chiar exportată.

Proiectul a fost criticat de familie și prieteni

Razeghi a spus că apropiații săi i-au criticat proiectul, considerând că ”încearcă să se joace de-a Dumnezeu”.

Acest proiect nu contravine valorilor noastre religioase. Americanii încearcă să facă o astfel de invenție cheltuind milioane de dolari, în timp ce eu am reușit cu doar o fracțiune din sumă. Singurul motiv pentru care nu am lansat încă prototipul este pentru că chinezii ar fura ideea și ar produce milioane de aparate peste noapte”, a precizat Razeghi.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`