Un om al străzii din Italia s-a îmbogățit peste noapte, după ce a câștigat la loto / Cum a reușit să intre în posesia a zeci de mii de euro

Un om al străzii din Italia s-a îmbogățit peste noapte, după ce a câștigat la loto / Cum a reușit să intre în posesia a zeci de mii de euro
Sursa foto: Freepik

Un om fără adăpost a câștigat, în urmă cu o lună, suma de 37.000 de euro la loteria din Italia, însă nu a putut încasa banii pentru că avea documentele expirate. Ulterior, fericitul câștigător a reușit să intre în posesia banilor. Iată cum.

Câștigătorul celor 37.000 de euro nu putea intra în posesia banilor

Pentru că avea toate documentele expirate, procedurile birocratice au fost schimbate pentru el, a transmis luni, 27 noiembrie, ANSA.

Fericitul câștigător, Gianluigi, nu a putut să intre în posesia a 37.000 de euro câștigați la loto, pentru că nu avea card de sănătate, iar codul fiscal îi era expirat.

După o lună de luptă cu birocrația italiană, autoritățile au anunțat vineri, 24 noiembrie, că bărbatul va intra în posesia banilor.

Gianluigi este originar din Puglia, iar cei care îl cunosc, în oraşul său adoptiv, Senigallia, o staţiune luxoasă din Marche, l-au poreclit „Cassano”, după Antonio Cassano, fostul atacant de la AS Roma şi din naţionala Italiei, scrie Agerpres.

Povestea omului străzilor a avut un final fericit și a fost pe prima pagină a ziarelor din Italia.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`