Un oficial ucrainean afirmă că Putin se comportă de parcă ar suferi de tulburare bipolară

Un oficial ucrainean afirmă că Putin se comportă de parcă ar suferi de tulburare bipolară
Sursa Foto: Hepta.ro

Vladimir Putin se comportă ca și când ar suferi de tulburare bipolară, în timp ce șeful Statului Major al armatei ruse, generalul Valeri Gherasimov, este cu adevărat implicat în războiul din Ucraina, susține purtătorul de cuvânt al Direcției Principale de Informații (GUR) din cadrul Ministerului ucrainean al Apărării, Andrii Iusov.

Gherasimov, mai implicat decât Putin în război

Acesta susține că Gherasimov este foarte implicat în războiul din Ucraina, spre deosebire de președintele Rusiei, informează Adevărul.
Purtătorul de cuvânt al contraspionajului militar mai adaugă că Putin nu mai are simțul realității și că este angajat doar în declarații de propaganda despre „originea lui Zelenski, anglo-saxoni și teritoriile istorice”.
„Se numește tulburare bipolară”, explică Iusov, referindu-se la comportamentul lui Putin.

Viitorul Rusiei nu arată prea bine

„În paralel, Gherasimov este implicat în realitate în operațiunile de luptă. Nu toată lumea este schizofrenică” la Moscova, a declarat oficialul ucrainean într-un interviu acordat unui jurnalist din Kiev.
Andrii Iusov este de părere că viitorul Rusiei nu este prea îmbucurător. Totul decurge foarte rău acolo. În curând vor deveni precum Coreea de Nord”, un stat izolat total de lume.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`