Un obiect zburător neidentificat, filmat pe front de armata ucraineană: „Ce e asta? De ce nu se mişcă?” (VIDEO)

Un obiect zburător neidentificat, filmat pe front de armata ucraineană: Ce e asta? De ce nu se mişcă? (VIDEO)
captura video

Un grup de militari ucraineni a fost extrem de surprins atunci când, la analiza imaginilor transmise de pe linia frontului de o dronă cu termoviziune, au remarcat prezența în zonă a unui  obiect zburător neidentificat, scrie Daily Mail.

OZN, pe linia frontului din Ucraina

Imaginile au fost înregistrate în această lună, în zona de acțiune a batalionului  406 al armatei ucrainene.

Nu pot fi furnizate informații corecte despre altitudinea și forma obiectului zburător, dar, din imagini, se pare că este o aeronavă de dimensiuni apreciabile, aflată la peste 50 de kilometri distanță.

Din datele furnizate de drona cu termoviziune, obiectul zburător emană căldură, deși nici asta nu poate fi afirmat cu certitudine, din cauza unui mesaj de eroare afișat pe ecranul dispozitivului folosit de ucraineni.

Incidentul este doar cel mai recent caz în care un obiect zburător neidentificat își face apariția în teatrul de război din Ucraina. Unul care alimentează speculațiile de decenii cu privire la prezența OZN-urilor în zone militarizate, existând chiar martori oculari care certifică faptul că au asistat personal la dezactivarea unor rachete nucleare.

„Ce naiba este asta? De ce nu se mișcă?”

„Ce naiba este asta? De ce nu se mișcă? Rămâne pe loc, pe ecran. Măriți mai mult imaginea”, discută militarii Batalionului 406 al Ucrainei, care glumesc despre faptul că ar putea încerca să-l doboare cu ajutorul dronei.

Obiectul zburător neidentificat seamănă izbitor de mult cu ”Fantoma din Bagdad” – subțire, de formă cilindrică -, ce a fost surprins deasupra capitalei Irakului în mai 2022, de o cameră cu termoviziune instalată pe o dronă Reaper a US Air Force.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
13:51 - Care este motivul pentru care vicecampioana olimpică Mihaela Cambei nu a condus mașina primită cadou de la Ion Țiriac? Explicațiile oferite de sportivă
13:49 - Marcel Ciolacu: Mi-ar fi plăcut pentru România un Președinte precum Ioan-Aurel Pop. Îmi place foarte mult președintele Academiei și orice discuție pe care am avut-o cu dânsul a fost un plus, mai ales pentru mine
13:42 - Ciolacu: Nu știu cum se dă acum Bacalaureatul, dar nu mi-e rușine de nota mea
13:39 - 3 soluții pentru durerile de articulații
13:37 - Primarul din New York, Eric Adams, este primul primar din istoria orașului care este acuzat și cercetat pentru corupție chiar în timpul mandatului
13:35 - Timișoara: Un tânăr s-a rănit după ce a sărit de la etajul 2 al unui hotel. Era urmărit naţional şi s-a speriat când poliția i-a bătut la uşă
13:34 - Avocatul Alexandru Mușătoiu câștigă premiul „Timișoara Law Firm of The Year 2024”
13:29 - Cățelul din Năvodari care a fost legat de mașină și târât, a fost salvat. În ce stadiu se află acum patrupedul
13:19 - Daniel Buda: Ceea ce se întâmplă în ultima perioadă pe scena politică e o chestiune care lasă românii cu un oarecare gust amar. În mod greșit există o percepție că această lege a fost făcută pentru Klaus Iohannis (VIDEO)
13:14 - Replica lui Ciolacu la afirmațiile lui Iohannis privind comisarul european: „Nu poți să faci jocuri meschine. Am văzut ce a negociat dânsul. Eu nu am negociat nimic pentru mine”