Un obiect misterios ce emana un miros înțepător a căzut din cer pe mașina unui bancher: „Nu puteam să-l ating cu mâna”

Un obiect misterios ce emana un miros înțepător a căzut din cer pe mașina unui bancher: „Nu puteam să-l ating cu mâna
Foto simbol: Pixabey

Un bărbat a rămas perplex când a descoperit că plafonul mașinii sale a fost îndoit de un obiect metalic misterios căzut din cer. Nu a putut găsi nicio explicație cu privire la proveniența acestuia. În plus, cilindrul metalic emana un miros puternic de ouă stricate”.

Marcel de Camargo, un bancher din Sao Paulo, Brazilia, se afla în casa sa când a auzit o explozie puternică în afara locuinței sale. Curios și neliniștit, s-a grăbit să vadă ce s-a întâmplat și a plecat să investigheze.

„Mâncam cu soția mea în casă și am auzit o explozie foarte puternică. Apoi s-a declanșat alarma mașinii”, a declarat el pentru postul local de știri g1, relatează Daily Star.

Piesa căzută din cer, un adevărat mister

La început, el a presupus că a avut loc un jaf, dar după ce a examinat împrejurimile, nu a observat nicio activitate suspectă: „Am văzut că acoperișul mașinii mele era îndoit și puțin adâncit. M-am gândit că cineva ar fi putut arunca ceva afară, dar am sfârșit prin a observa conturul unui cerc marcat și, în același moment, am ajuns la concluzia că piesa trebuie să fi căzut din cer.”

Marcel a remarcat prezența unui obiect metalic pe sol, dar când a încercat să-l ridice, a simțit o căldură intensă și și-a dat seama că era extrem de fierbinte.

Obiectul misterios avea un miros neobișnuit

„Nu puteam să-l ating cu mâna. Mă bucur că nu a lovit pe nimeni în cap, pentru că ar fi putut fi fatal”, a adăugat el.

La o zi după ce a găsit obiectul misterios, soția sa s-a dus să-l vadă și a remarcat un miros neobișnuit. De asemenea, a observat că vârful obiectului era îndoit și că din el se scurgea un ulei negru. Mirosul era asemănător cu cel al unui ou stricat, a continuat bancherul.

Marcel a povestit că a discutat cu prietenii săi ingineri în încercarea de a înțelege natura obiectului ciudat. Niciunul dintre ei nu a reușit să-i ofere un răspuns clar.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`