Un nou masacru în Texas. Un bărbat a intrat cu mașina în pietonii de lângă un centru de migranți și a ucis șapte persoane

Un nou masacru în Texas. Un bărbat a intrat cu mașina în pietonii de lângă un centru de migranți și a ucis șapte persoane
Foto simbol: Pixabay

Un bărbat a intrat cu mașina în pietonii de lângă un centru de migranți din Brownsville, Texas, și a ucis șapte persoane, rănind cel puțin alte 11, relatează Fox News.

Pietonii loviți cu mașina așteptau autobuzul într-o stație de lângă centrul de migranți

Un reprezentant al poliției din Brownsville a precizat că șapte dintre victime au murit la fața locului și cel puțin alte 11 au fost transportate la spitalele din zonă. Șoferul a fost arestat, iar cercetările continuă.

Autoritățile încă nu au oferit informații despre identitatea șoferului, dar se știe că acesta primește în prezent îngrijrii medicale la un spital din zonă. Suspectul este testat și pentru alcool sau substanțe interzise.

Incidentul s-a produs lângă Ozanam Center, un centru pentru migranți și oameni fără adăpost. Este neclar dacă locația a avut vreo relevanță pentru atacator.

Atacul s-a produs duminică dimineață, când victimele așteptau într-o stație de autobuz de lângă centru.

Incidentul a venit la doar o zi distanță de masacrul din Allen, Texas, acolo unde un individ a deschis focul asupra clienților dintr-un mall și a ucis opt persoane, rănind alte șapte. Poliția l-a împușcat mortal pe atacator.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`