Un ministru italian îi prezintă scuze premierului după ce și-a înșelat soția. Reacția Giorgiei Meloni

Un ministru italian îi prezintă scuze premierului după ce și-a înșelat soția. Reacția Giorgiei Meloni
Gennaro Sangiuliano. Sursa foto: Hepta.ro / Zuma Press / Valentina Stefanelli

Gennaro Sangiuliano a vrut să renunțe la funcția de ministru al culturii după ce și-a înșelat soția, dar prim-ministrul Italiei, Giorgia Meloni, i-a respins demisia, potrivit Unionesarda.it.

Ministrul italian a recunoscut că și-a înșelat soția

Gennaro Sangiuliano (62 de ani) a confirmat că a avut o aventură cu Maria Rosaria Boccia, un influencer în vârstă de 40 de ani, care a vorbit despre relația lor pe rețelele sociale.

Ministrul susține că a pus capăt relației în această vară și că nu a cheltuit bani publici pe cadouri sau pe călătorii efectuate alături de femeie.

„Am avut o relație (…). Nu am cheltuit bani publici niciodată, am plătit eu totul (…). Nu pot fi șantajat”, a insistat ministrul italian al culturii.

Gennaro Sangiuliano le-a cerut scuze soției sale și premierului

Oficialul a prezentat scuze pentru cele întâmplate.

„Prima persoană căreia trebuie să îi cer scuze, pentru că este o persoană excepțională, este soția mea”, a declarat Gennaro Sangiuliano, cu lacrimi în ochi.

Apoi, el a continuat cu scuze pentru premierul Italiei, Giorgia Meloni.

„Îi cer scuze lui Meloni pentru rușinea pe care le-am cauzat-o ei și guvernului. Le cer scuze colaboratorilor mei”, a mai declarat Gennaro Sangiuliano.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:42 - Ce reacție a avut un turist polonez după ce a văzut zăpadă pe Transfăgărășan: „Cred că a fost cea mai bună idee pe care am avut-o în vacanţă”
21:30 - IPS Teodosie: Femeia să nu se roage în pielea goală! Să se roage îmbrăcată cuviincios şi cu capul acoperit (VIDEO)
21:24 - Cum a fost păcălită Oana Roman de angajații unei firme care verifică centrale termice: „Să vă povestesc despre niște escroci și vă recomand să vă feriți de ei cât puteți”
21:10 - Ce măsuri vor lua autoritățile din Grecia pentru a reduce supraturismul. Ce a decis Guvernul de la Atena
20:59 - Ozana Barabancea, înșelată cu cea mai bună prietenă: „Pe el l-am iertat, dar pe ea, nu”
20:52 - Ministrul Sebastian Burduja, despre zona județului Galați: Toți consumatorii din zona afectată de inundații sunt alimentați cu energie electrică. Suntem pregătiți să intervenim, dacă vremea se înrăutățește (VIDEO)
20:45 - Ce le-a promis un poștaș din Vaslui locuitorilor din comunele afectate de inundații: „Merg să le duc pensia bătrânilor”
20:31 - Ce măsuri a luat Guvernul până acum în sprijinul comunităților afectate de inundații. Explicațiile lui Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării (VIDEO)
20:19 - A început „mica recalculare”. Marius Budăi a anunțat ce adeverinţe se iau în calcul. Ce detaliu important mai trebuie să știe pensionarii
20:07 - De unde a luat naștere expresia „ai carte, ai parte”? Foarte puțini români o folosesc în mod corect