Un lansator de grenade antitanc, găsit de un om al străzii, într-o clădire abandonată din Odesa

Un lansator de grenade antitanc, găsit de un om al străzii,  într-o clădire abandonată din Odesa
Foto: Facebook.com/PoliceDniproRegion

Un lansator de grenade antitanc a fost găsit într-o clădire abandonată din Odesa. Armamentul a fost descoperit de un om al străzii și predat ulterior oamenilor legii.

Oamenii străzii contribuie la victoria Ucrainei

Anunțul a fost făcut joi, 24 martie, de reprezentanții serviciului de presă al Poliției din regiunea Odesa.

„Persoanele fără adăpost ajută și la depășirea inamicului. Astfel, unul dintre ei a găsit un lansator de grenade antitanc de mână într-o clădire părăsită.

Bărbatul a raportat acest lucru la poliție folosind butonul de panică, care era amplasat într-un loc public”, spun reprezentanții Poliției, citați de Unian.

Polițiștii stabilesc originea armamentului

În prezent, oamenii legii stabilesc originea lansatorului de grenade, care a fost ascuns într-o clădire abandonată de persoane necunoscute.

Ministerul Apărării al Ucrainei a făcut bilanțul pentru o lună de război. Potrivit acestuia, invadatorii ruși au folosit 467 de rachete operaționale-tactice terestre și maritime pe teritoriul ucrainean. Din 24 februarie au fost efectuate 1.804 de lovituri aeriene.

Potrivit Ministerului Apărării, tot în cursul acestei luni, invadatorii ruși au tras 467 de rachete operaționale-tactice terestre și maritime pe teritoriul ucrainean.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`